Αντώνης Μπέζας για την υποψηφιότητά του στην Θεσπρωτία: “Έχω πιάσει στα χέρια μου τη φωτιά”

Share Button

Αντώνης ΜπέζαςΣτην υποψηφιότητα του στο Νομό Θεσπρωτίας αναφέρθηκε μεταξύ άλλων σε μια εφ’ολης της ύλης συνέντευξή του στον τηλεοπτικό σταθμό ART TV και τη δημοσιογράφο Ρούλα Χρήστου, ο Αντώνης Μπέζας. «Έχω πολιτευθεί όλα αυτά τα χρόνια με αίσθημα πολιτικής αξιοπρέπειας και σεμνότητας, και σε κεντρικό πολιτικό επίπεδο και στο τοπικό επίπεδο. Έχω πολιτευθεί με ευθύνη και αλήθεια. Βρίσκομαι όλα αυτά τα χρόνια κοντά στα προβλήματα της Θεσπρωτίας, στα μικρά και τα μεγάλα προβλήματα των Θεσπρωτών, έχω περάσει από πολύ δύσκολα υπουργεία, έχω «πιάσει στα χέρια μου τη φωτιά» και όλα αυτά μου έχουν δώσει την εμπειρία που χρειάζεται. Μπορώ λοιπόν να συνεχίσω να προσφέρω, για αυτό ζητώ από τον θεσπρωτικό λαό να συνεχίσουμε την προσπάθεια που έχουμε ξεκινήσει μαζί εδώ και ορισμένα χρόνια, να συνεχίσουμε αυτή τη σχέση εμπιστοσύνης που έχουμε οικοδομήσει», υπογράμμισε ο Υφυπουργός Εργασίας ο οποίος στη συνέχεια εξαπέλυσε επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ αναφερόμενος στα διακυβεύματα των εκλογών.

«Αυτό στο οποίο θέλει να μας οδηγήσει ο ΣΥΡΙΖΑ, τα αντιφατικά που λένε τα διάφορα στελέχη του, οδηγούν ευθέως εκτός της ευρωπαϊκής ομπρέλας προστασίας και θα μας κάνουν πειραματόζωα και εκεί πρέπει να εστιάσει τη προσοχή του ο ελληνικός λαός στις ερχόμενες εκλογές», τόνισε σε συνέντευξή του στον τηλεοπτικό σταθμό ART TV και τη δημοσιογράφο Ρούλα Χρήστου, ο υφυπουργός Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας και υποψήφιος Βουλευτής της Θεσπρωτίας της Ν.Δ. κ. Αντώνης Μπέζας.

«Δεν πρέπει να παίξουμε την Ελλάδα στα ζάρια» δήλωσε χαρακτηριστικά και αναδεικνύοντας την πολυγλωσσία των στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ, διερωτήθηκε τι σκοπεύουν να πράξουν εν τέλει: «Θα προχωρήσουν σε μονομερής ενέργειες; Αν προχωρήσουν όπως λένε πολλά στελέχη του, αυτό αυτομάτως θα μας φέρει σε ρήξη με τους κανόνες του ευρώ και αυτό μπορεί θα μας οδηγήσει έξω από το ευρώ. Δεν είμαστε κινδυνολόγοι στη ΝΔ, όπως μας κατηγορούν. Εμείς στη ΝΔ αποκαλύπτουμε τις συνέπειες των όσων αντιφατικών και αντικρουόμενων λένε και ισχυρίζονται στον ΣΥΡΙΖΑ. Οφείλουμε να πούμε την αλήθεια, διότι αν δεν πούμε την αλήθεια θα είμαστε υπόλογοι απέναντι στην ιστορία και τους πολίτες».
Σχετικά με την προοπτική της οικονομίας και τις φορολογικές ελαφρύνσεις που εξαγγέλλει η ΝΔ τόνισε:
«Το τελευταίο τρίμηνο του 2014, η Ελλάδα είχε τον μεγαλύτερο ρυθμό ανάπτυξης στην ευρωζώνη. Όλοι οι διεθνείς οργανισμοί προβλέπουν ότι η Ελλάδα φεύγει οριστικά το 2015 από την ύφεση και θα προχωρήσει με ρυθμούς ανάπτυξης της τάξης του 2,5 με 2,9%, αν όλα πάνε καλά ασφαλώς. Τέτοιους πρωτόγνωρους ρυθμούς ανάπτυξης έχει η χώρα να δει εδώ και πολλά χρόνια. Αυτοί οι ρυθμοί ανάπτυξης σημαίνουν αύξηση της ζήτησης και της κατανάλωσης, επενδύσεις, σημαίνει περισσότερα φορολογικά έσοδα, άρα μπορούμε με τη σειρά μας, να μειώσουμε τη φορολογική επιβάρυνση στο βαθμό που εισπράττουμε αντίστοιχα ποσά λόγω της ανάπτυξης. Για αυτό και μιλάμε για σταδιακές και λελογισμένες φορολογικές ελαφρύνσεις, που δεν θα μας οδηγήσουν στη δημιουργία νέων ελλειμμάτων».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *