Απάντηση του Γ.Γόγολου στον Δήμαρχο για το θέμα της «διαπραγμάτευση» με τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη

Share Button

Ο κ. Γόγολος απαντά στον κ. Λώλο για το θέμα της «διαπραγμάτευση» με τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη, παρουσία του βουλευτή κ. Γιόγιακα.

Με άλλα λόγια …

Ο κ. Δήμαρχος με το σημερινό του δελτίο τύπου, δείχνειγια μια ακόμη φορά τον τρόπο που αντιλαμβάνεται τον ρόλο του, το ρόλο του Δημοτικού Συμβουλίου και τον ρόλο της Αντιπολίτευσης.

Με άλλα λόγιααπό αυτά που διαβάσαμε στο δελτίο τύπου του Βουλετή, μας λέει :

Πήγε στον κ. Χρυσοχοΐδη, στις 05.08. να « ωριμάσει» την παραχώρηση του Δημοτικού Κτιρίου, χωρίς να έχει προηγηθεί συζήτηση για το σκοπό αυτό στο Δημοτικό Συμβούλιοκαι να διαπραματευθεί ανταποδοτικά οφέλη προς το Δήμο από αυτή την παραχώρηση. Βεβαίως για να έχει επιπλέον διαπραγματευτική ισχύ ο κ. Λώλος, κάλεσε και τον βουλευτή κ Γιόγιακα.

Την επόμενη ημέρα ο κ. Γιόγιακας με δελτίο τύπου « πανηγυρίζει» για την αποδοχή του κτιρίου από τον κ. Χρυσοχοΐδη και τη χάρη που μας έκανε.

Απλά Ερωτήματα :

Το αίτημα της Αστυνομικής Διεύθυνσης για τη χρήση κτιρίου που έγινε προς τον Δήμο Ηγουμενίτσας, μήπως οφείλατε να το γνωστοποιήσετε στο Δημοτικό Συμβούλιο; Ή μήπως δεν έγινε προς το Δήμο, αλλά προς το Βουλευτικό Γραφείο και εσείς, με «σταυρωμένα χέρια» ακολουθήσατε τις εντολές, αγνοώντας το Δημοτικό Συμβούλιο ;

Στη συζήτηση που έγινε στις 05.08. στη Αθήνα, ποιος από τους δύο ήταν αφηρημένος; Εσείςκ. Λώλο ή ο κ. Γιόγιακας και καταλάβατε διαφορετικά πράγματα ;
Γιατί, το επίσημο δελτίο τύπου του κ. Γιόγιακα μας ενημέρωσε για την επιτυχία του μια (1) ημέρα μετά, ευχαριστώντας παράλληλα εσάς και το Δημοτικό Συμβούλιο.
Δεν ήταν φρονιμότερο, να εγκαλέσετε τον ίδιο για το «λανθασμένο δελτίο τύπου» με ένα έγκαιρο Δελτίο Τύπου δικό σας, στο οποίο εκτός από τους πολίτες, να μάθαινε και ο ίδιος τί ειπώθηκε στην συνάντηση;
Ποιο επεισόδιο έχετε χάσει κ. Λώλο ;
Με αγωνία περιμένουν οι πολίτες το αποτέλεσμα της διαπραγμάτευσης για τα ανταποδοτικά
Βεβαίως και για τη συνάντηση με τον κ. Πλακιωτάκη που ακολούθησε !!!

Να κάνετε υπομονή κ. Λώλο, σε κάθε σας ενέργεια που αφορά τον Δήμο και τους πολίτες, εμείς θα τους ενημερώνουμε, όπως θεσμικά οφείλουμε.

Για το τέλος επί προσωπικού, είναι αδιανόητο να εγκαλείται εμένα για«εκρηκτικά δελτία τύπου», που οφειλόταν σε λανθασμένη διατύπωση στο δελτίο του συνομιλητή σας κ. Γιόγιακα, στη συνάντηση με τον κ. Χρυσοχοΐδη.

Συνεννοηθείτε τι είπωθηκε, επισκεφθείτε τα τοπικά πανηγύρια μέρες που είναι, και μας ενημερώνετε μετά !!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *