Απέσυρε την υποψηφιότητά του ο Προκόπης Ρέβης-Έμμεση στήριξη στον Πορφύρη-Κούρσα για δύο η προεδρία της ΝΟΔΕ

Share Button

NDIMOKRATIAΤην υποψηφιότητά του για την προεδρία της ΝΟΔΕ Θεσπρωτίας απέσυρε ο Προκόπης Ρέβης με ανακοίνωση που εξέδωσε.

Το πλήρες κείμενο της ανακοίνωσης:

“Φίλες και Φίλοι, Νεοδημοκράτισσες και Νεοδημοκράτες,

Σε προηγούμενη δήλωσή μου είχα ανακοινώσει την πρόθεσή μου να κατέλθω υποψήφιος στις προσεχείς εσωκομματικές εκλογές για τη θέση του Πρόεδρου της Νομαρχιακής Οργάνωσης Θεσπρωτίας.

Οι λόγοι που το έκανα, ανταποκρινόμενος στο κάλεσμα του νέου Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκου Μητσοτάκη, ήταν για να συμμετέχω στην προσπάθεια για αλλαγή προσώπων, για άνοιγμα του κόμματος στην κοινωνία και για περισσότερο «οξυγόνο» στην οργάνωσή μας στη Θεσπρωτία, με ενότητα χωρίς αποκλεισμούς και με διαφάνεια.

Από τη στιγμή που ένα νέο πρόσωπο συμμετέχει πλέον στη διαδικασία που βρίσκεται σε εξέλιξη και διασφαλίζεται έτσι η ανανέωση και η προοπτική, δεν χρειάζεται να συνεχίσω και να θέσω υποψηφιότητα.

Σας καλώ να συμμετάσχετε μαζικά και δυναμικά στις εκλογές της επόμενης Κυριακής ώστε να δυναμώσουμε ακόμη περισσότερο τη Νέα Δημοκρατία στο νομό μας.

Ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου, όλες και όλους εσάς που μου εκφράσατε το προηγούμενο διάστημα τη συμπαράστασή σας”.

Επειτα και από αυτήν την εξέλιξη, οι μνηστήρες για την προεδρία της ΝΟΔΕ στις εκλογές της 17ης Απριλίου θα είναι ο νυν πρόεδρος Αλκιβιάδης Λάμπρου και ο Θανάσης Πορφύρης.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *