Απίθανα πράγματα με την SL2-Πάει για τις 7 Νοεμβρίου (!!!) η πρεμιέρα

Share Button

Τέλη Οκτώβρη κι ακόμη δεν έχουμε σέντρα στη δεύτερη κατηγορία της χώρας, δημιούργημα του Λευτέρη Αυγενάκη με ομάδες που ελέγχονται απ’ τη δική του ΕΕΑ!

Πάει κι ο Οκτώβρης. Μας αφήνει. Δευτέρα έχουμε 1η Νοεμβρίου. Τι δεν έχουμε μέχρι αυτή την ημερομηνία; Πρωτάθλημα στη Super League 2. Δεύτερη κατηγορία της χώρας. Αυτή που αναδιάρθρωσε ο Λευτέρης Αυγενάκης. Ο λαμπρός υφυπουργός αθλητισμού, που όπως έχει αποδειχτεί πολλάκις, χρυσάφι πιάνει βράχια γίνεται.

Το ζήτημα της νέας μορφής της κατηγορίας, θυμίζουμε πως έχει φτάσει μέχρι και στην Βουλή. Ακόμη κι εκεί ο Αυγενάκης υπερασπίστηκε τη διευρυμένη Super League 2, που χωρίζεται σε δύο ομίλους Βορρά και Νότο, με συνολικά 34 ομάδες πλέον. Τόσες έφτασαν λόγω των κριτηρίων που αρχικά είχε θεσπίσει ο Ηρακλειώτης πολιτικός, αλλά πήγαν… περίπατο.

Δεν πήγαν περίπατο στα λόγια. Από τα αρμόδια όργανα, δικαστικά όργανα. Η ΕΕΑ που ως γνωστόν έχει αγαστή σχέση με τον Αυγενάκη-για να το θέσουμε κομψά-έκανε ελέγχους, απέρριπτε ομάδες, οι οποίες στη συνέχεια δικαιώνονταν και έπρεπε να συμπεριληφθούν στην κατηγορία. Με ένα γενικό μπάχαλο στα κριτήρια μεταγραφών, στο για ποιες ΠΑΕ ισχύουν οι προϋποθέσεις συμμετοχής στην κατηγορία κτλ.

Τελικά, ενώ ανακοινώθηκαν αποστολές αγώνων, ενώ έγιναν ταξίδια ομάδων που θεωρητικά θα αγωνίζονταν, έχουμε νέα αναβολή έναρξης. Προκειμένου να συμπεριληφθεί σε νέα κλήρωση η Ζάκυνθος και η Καβάλα. Για ένα πρωτάθλημα που θα παίξουν 34 για να ανέβει ένας!

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *