Απλήρωτοι Δικαιούχοι Προγράμματος για ανέργους στο Νομό Θεσπρωτίας

Share Button

apergiaΑπλήρωτοι παραμένουν από τον Νοέμβριο του 2014 δέκα δικαιούχοι του Προγράμματος «Κατάρτιση Ανέργων σε Θέματα Μεταρρύθμισης για το Πρωτοβάθμιο Εθνικό Δίκτυο Υγείας στο Νομό Θεσπρωτίας, όπως οι ίδιοι καταγγέλλουν στον Θεσπρωτικό Παλμό.

Η συγκεκριμένη δράση ξεκίνησε τον Νοέμβριο του 2014 και ολοκληρώθηκε στις 26 Αυγούστου του 2015 και περιελάμβανε πρόγραμμα θεωρητικής κατάρτισης 240 ωρών και πρακτική άσκηση σε Μονάδες Υγείας του ΠΕΔΥ διάρκειας 960 ωρών.

Το επίδομα θεωρητικής κατάρτισης για κάθε καταρτιζόμενο ανέρχεται συνολικά σε 1.560 € (συμπεριλαμβανομένων των νομίμων κρατήσεων).

Το επίδομα πρακτικής άσκησης για κάθε καταρτιζόμενο ανέρχεται συνολικά σε 6.240 € (συμπεριλαμβανομένων των νομίμων κρατήσεων).

Το συνολικό εκπαιδευτικό επίδομα (θεωρητικής και πρακτικής άσκησης) κάθε καταρτιζομένου, συνολικά ανέρχεται σε 7.800 € (συμπεριλαμβανομένων των νομίμων κρατήσεων).

Παρά τη λήξη του προγράμματος, το εκπαιδευτικό επίδομα δεν έχει περιέλθει στους δικαιούχους ενώ το έχουν απόλυτη ανάγκη.

Επειδή οι άνεργοι αποτελούν ένα από τα πιο βαθιά πληττόμενα από την οικονομική κρίση κοινωνικά στρώματα, τι προτίθενται ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ να πράξουν οι υποψήφιοι βουλευτές και τα κόμματα?

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.