Αποφάσεις της Συνεδρίασης της Οικονομικής Επιτροπής της Περ.Ηπείρου-Οι αποφάσεις της Π.Ε.Θεσπρωτίας

Share Button

PERIFEREIA IPIROUAπό τη Γραμματεία της Οικονομικής Επιτροπής της Περιφέρειας Ηπείρου, ανακοινώνεται ότι στη Συνεδρίαση που πραγματοποιήθηκε την 04-09-2015, λήφθηκαν αποφάσεις για τα παρακάτω θέματα που αφορούν την Περιφερειακή Ενότητα Θεσπρωτίας:
Επικύρωση πρακτικών της προηγούμενης, από 27-08-2014 συνεδρίασης.
ΠΡΑΚΤΙΚΟ αριθμ. 22/04-09-2015
Αρ. Απόφασης / Θέμα

1231. Έγκριση δαπάνης για την έκδοση χρηματικού εντάλματος προπληρωμής στο όνομα του Μπίνα Γεωργίου, υπαλλήλου της Δ/νσης Μεταφορών & Επικοινωνιών της Π.Ε. Θεσπρωτίας, για την κάλυψη οδοιπορικών εξόδων για συμμετοχή σε σεμινάριο «Επιμόρφωση νέων εξεταστών υποψηφίων οδηγών» στην Αθήνα από 28-09-2015 έως 02-10-2015.
1232. Απόφαση επί ενστάσεων των Νικούλη Γ. Αλκυων και Ιωάννη Κανελλόπουλου, για ανάκληση και τροποποίηση των όρων της διακήρυξης ανοιχτής δημοπρασίας, για την κατασκευή του έργου της Π.Ε. Θεσπρωτίας «Εγκατάσταση γεωθερμικού συστήματος στο κτίριο της Π.Ε. Θεσπρωτίας για την κάλυψη θερμικών/ψυκτικών αναγκών του ισογείου», προϋπολογισμού € 200.000,00 με ΦΠΑ.

1243. Έγκριση μετακίνησης των υπαλλήλων, Σιαπλαούρα Αικατερίνης, της Δ/νσης Αγροτικής Οικονομίας Περιφέρειας Ηπείρου και Κωνσταντινίδη Ευάγγελου, της Δ/νσης Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής Π.Ε. Θεσπρωτίας στο Μιλάνο της Ιταλίας για την συμμετοχή τους στην ολομέλεια της Συνέλευσης της Ευρωμακροπερειφέρειας Αδριατικής – Ιονίου, στο Σεμινάριο «Προώθηση εργαστηρίου Αδριατικής – Ιονίου πολιτικών και διοικητικών σπουδών – με στρογγυλό τραπέζι για την ποιότητα των δημοσιονομικών πολιτικών σε τοπικό και περιφερειακό επίπεδο», που διοργανώνονται στο πλαίσιο υλοποίησης του έργου Adriatic Governance Operation Plan με ακρωνύμιο «AdriGov», στις 21 & 22 Σεπτεμβρίου 2015 και έγκριση των σχετικών δαπανών

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *