Άρατε Πύλας!

Share Button

του Ηλία Ελλάνικου

Η εντολή δόθηκε απέξω. Όμως, η Αριστερά την είχε έτοιμη μέσα της. Τόσα χρόνια, εξάλλου, έβλεπε τη Δεξιά, κατ’ εντολήν και τού εγχώριου Πλούτου που κινεί τα νήματα, δίχως να παίρνει κανείς χαμπάρι, ν’ αφήνει ορθάνοιχτα τα σύνορα και να μην αντιστέκεται, στο ελάχιστο, στις πολιτικές τού …προοδευτικού Σοσιαλισμού τής δεκαετίας τού ’90.

Του «πράσινου» κι αγαπησιάρικου για όλες τις φυλές τού Βορρά! Σαν την Αριστερά ένα πράγμα! Μόνο που εκείνη, βλέποντας και την αδράνεια τού Λαού, που τον υπέβαλαν σε χρόνια πλύση Εγκεφάλου περί διεθνισμού και ψευδο-ανθρωπισμού – με την Κρίση να στερεί και τα εθνικά αντανακλαστικά – υπερέβαλε εαυτήν, με την άνοδο στην Εξουσία.

«Άρατε Πύλας»! Ο κατακλυσμός των νησιών τού Αιγαίου απ’ όλες τις φυλές, Ασίας και Αφρικής, είχε αρχίσει! Χαράς ευαγγέλια για «Κόκκινους» και μετανάστες, φυσικά. Ο Πλούτος κοιτούσε ευχαριστημένα! Φτηνό εργατικό δυναμικό, μείξη Φυλών βάσει σχεδίου, όνειρα για ανοίγματα σε άλλες Ηπείρους! Αν και τα πόστα είχαν πιάσει μεγάλες Δυνάμεις, κάποιο …«κομμάτι ψωμί» θά ’μενε και γι’ αυτούς από τις αγορές, ιδίως τής Ανατολής.

Πρώτα, όμως, έπρεπε να ανοίξουν – όρος απαράβατος – την Πατρίδα στις αλλότριες Ροές, τις πιο φτωχές και κακοπαθημένες, αφού οι μετανάστες τής …Ελίτ άλλων χωρών προτίμησαν οδούς, πιο κυριλέ, για τον αθρόο εκπατρισμό τους. Με την παγκοσμιοποίηση τής Οικονομίας, στο κατόπι και η Φυλετική έκανε ηχηρή την παρουσία στην Ευρώπη.

Αφού οι ΗΠΑ είχαν δεχτεί μεγάλους πληθυσμούς από το εξωτερικό  Χωρών, που οι ίδιες καταπίεζαν με τις Εταιρείες τους και τις πολιτικές Υποταγής, δεν γινόταν η Ευρώπη, ως μεγάλος μέτοχος τής αποικιοκρατικής εξάπλωσης, να μείνει ακέραιη, στην παρούσα φάση.

«Άρατε Πύλας»! Δεν ήρθε μόνον φτωχολογιά στην Ελλάδα. Ήρθαν και παράνομοι από άλλες χώρες, ληστές, τυχοδιώκτες, σαν αυτούς που συγκρούονται τα βράδια στην Αθήνα, κατά ομάδες, και αφήνουν πίσω νεκρούς! Μάλλον, ερίζουν για την πίτα των ναρκωτικών, αφού δουλειές εδώ δεν υπάρχουν και βλέπεις Αφρικανούς να πουλούν ουσίες, μέρα μεσημέρι στην Πανεπιστημίου, ή Ασιάτες, στη μαύρη αγορά, να βγάζουν μεροκάματο.

Έσκασαν κιόλας Μετανάστες με καλά αυτοκίνητα, σπίτια που νοικιάζουν σε …Έλληνες, ντυμένους και φαγανούς, όπως πολλοί από μας δεν είναι. Εμείς μετράμε τα ευρώ, τα Επιδόματα εκείνων δίνουν και παίρνουν, οι δικοί μας άστεγοι κι από κατασχέσεις, αλλά κανείς πολιτικός δεν νοιάζεται, μόνον τα Κανάλια και οι …Σύντροφοι για τον ανθρωπισμό που πρέπει να δείχνουμε, τη μόρφωση που θα παρέχουμε στους κατατρεγμένους.

Να μας λένε μάλιστα και Ρατσιστές αλλά δεν είμαστε, μόνον βλάκες και ηλίθιοι, που ανεχόμαστε τα παιχνίδια τού Πλούτου, Αριστερών, Δεξιών, Σοσιαλιστών, στην πλάτη μας! Εκείνοι χρησιμοποιούν τους Θεσμούς για πάρτη τους, κι ας τους πληρώνουμε εμείς, που δεν γίναμε Αποικιοκράτες, σαν τους Δυτικούς, που κλέβουν, αιώνες τώρα, Αφρική και Ασία και πληρώνουν οι Λαοί, μα πιο πολύ ο ελληνικός με τόσους προδότες που έχει!

« Άρατε Πύλας»! Να γίνουμε «ένα» οι φτωχοί τού κόσμου, νά ’ναι καλά οι Αρχηγοί και τα Κόμματα, πιο καλά οι Αριστεροί που πρωταγωνίστησαν στην κοσμοσυρροή, να γίνει η Αθήνα γκέτο και Κέντρο προσέλκυσης αλλοδαπών, να πάρουν και επιδόματα-μαϊμού με τη βοήθειά τους, να πάρει τα πάνω και η Νύχτα τής Αθήνας, δεν βαριέσαι, σημασία έχει ο …«ανθρωπισμός» που θέλει στην Ελλάδα κι άλλους μετανάστες, κάθε φυλής τού Κόσμου!

Όταν τα πρότυπα Ευρώπης- ΗΠΑ, είναι τα χειρότερα, εμείς να ξεχνάμε και τον εαυτό μας, τις εξόδους σε ταβέρνες, με κουβέντα και κρασί, δίπλα στη θάλασσα, βουλιάζοντας στον κόσμο τής Δυτικής Νύχτας, με τις ανωμαλίες και τις φονικές εξάρσεις της, με τον οίστρο τής ενστικτώδους σεξουαλικής ορμής, με χαπάκια τονωτικά και παραισθησιογόνα, μουσικές που σκοτώνουν τύμπανα και ψυχές, γιατί αυτό θέλουν οι παγκοσμιοποιημένες Ηγεσίες.

Πότες και μέθυσους να πουλάνε οι Βιομηχανίες ποτών, άρρωστους να πουλάνε οι Βιομηχανίες φαρμάκων, εμπόλεμους να πουλάνε οι Βιομηχανίες σιδερικών, χρεωμένους να μας έχουν στο χέρι οι Τράπεζες, γενικά, βαθιά νυχτωμένους και δυστυχισμένους να χαίρονται οι Ολιγαρχίες, όπου Γης, που λίγο ακόμη και θα πάρουν το Super Games να μην τους κουνιέται κανείς στον Πλανήτη, να άρχουν, ελεύθερα κι ανεμπόδιστα, στη Γη.

«Άρατε Πύλας»! Δεν ήρθαν μόνον πολλοί μετανάστες από άλλες Ηπείρους. Ήρθε και πολύ σκοτάδι με τη φτώχεια, πολλή παρανομία με την εμφάνισή τους, πολύ θράσος, με την ανοχή τη δική μας και τον ελιτίστικο …«Πολιτισμό». Χαράς ευαγγέλια για τους Αριστερούς, ιδίως τής Αθήνας, που έχουν μεταλλαχθεί επικίνδυνα και δεν είναι μόνον άρρωστοι από μίσος για τη Χώρα αλλά και έτοιμοι δολοφόνοι για όποιον απειλήσει τη νέα κατάσταση.

Πρέπει να ζήσουμε τώρα με το μεταναστευτικό Σκοτάδι, σαν νά ’μαστε εμείς – οι… φραγκάτοι Έλληνες! – υπεύθυνοι γι’ αυτούς, να τους μορφώσουμε με τον κόπο μας, να τους δώσουμε δουλειά – κι ας φεύγουν τα παιδιά μας στο εξωτερικό! – να τους αγαπήσουμε, κατ’ επιταγήν  Πλουσίων και Αριστερών, να γίνουμε «αχταρμάς» μαζί τους, με λίγα λόγια να δώσουμε και τον πισινό μας, αν χρειαστεί, για να αισθανθούν καλύτερα στη νέα τους γη.

Κι αν είναι νά ’ρθουν κι άλλοι, έχουμε τόσο μεγάλη …αγκαλιά που μπορούμε να χωρέσουμε Ασία και Αφρική μαζί, κάθε καρυδιάς καρύδι, στην… αθάνατη Ελλάδα! Ας είναι μονάχα καλά: Πολιτικοί, Δημοσιογράφοι, Τραπεζίτες, Γερμανοί, Άγγλοι, Αμερικανοί, όλοι εκείνοι που δουλεύουν ακατάπαυστα να εξαφανίσουν τούτη τη Χώρα από προσώπου Γης και στη θέση τού Ήλιου να εγκαταστήσουν για τους Έλληνες το απόλυτο Σκότος.

Γιατί η Παγκοσμιοποίηση, με ό,τι αυτή επαγγέλλεται για τον κόσμο, δεν είναι για τους Λαούς τής Γης αλλά για τους δολοφόνους Ολιγάρχες των Λαών, που τίποτε άλλο δεν βλέπουν μπροστά τους παρά Χρήμα, Χρήμα, Χρήμα και παγκόσμια Εξουσία.

   Σημ. Τα νεότερα αμαρτήματα τής Αριστεράς: Σκοπιανό, Μεταναστευτικό, η σκόπιμη Απλή Αναλογική τής ακυβερνησίας ή της αριστερής διαιώνισης στην Εξουσία, με δεδομένη και γνωστή, την ηθελημένη, από άπαντες τους εχθρούς τού Λαού, διχαστική ελληνική πραγματικότητα!

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *