Άρχισαν στην Ήπειρο οι κινητοποιήσεις αγροτών-‘Επεται συνέχεια

Share Button

eforia-giannenaΠαράσταση διαμαρτυρίας στην ΔΟΥ Ιωαννίνων έκανε σήμερα στις 12 το μεσημέρι ο Αγροτικός Σύλλογος Ζίτσας Ιωαννίνων.
Οι διαμαρτυρόμενοι αγρότες (κτηνοτρόφοι και αμπελουργοί) με επικεφαλής τον πρόεδρο του συλλόγου κ. Κώστα Κατσάνο αφού συνομίλησαν για αρκετή ώρα με την διευθύντρια της ΔΟΥ Ιωαννίνων για τα προβλήματα που θα προκύψουν για τους αγρότες με το νέο φορολογικό σύστημα. Επέδωσαν ψήφισμα διαμαρτυρίας και έλαβαν την υπόσχεση ότι θα προωθηθεί αρμοδίως. Αναχωρώντας τα μέλη του συλλόγου προειδοποίησαν την διευθύντρια ότι θα γίνει κατάληψη της εφορίας πριν την ψήφιση του επίμαχου νομοσχεδίου. Η διευθύντρια της ΔΟΥ σε δηλώσεις στο agrotes.eu τόνισε ότι συμπάσχει με τους αγρότες και ότι ο αγώνας τους είναι δίκαιος.

Σε δηλώσεις που μας έκανε ο κ. Κατσάνος, σε έντονο ύφος τόνισε ότι «οι αγρότες της Ηπείρου όπως και όλης της Ελλάδας βρίσκονται σε απελπιστική κατάσταση και πρέπει να δράσουν ενωμένοι τώρα πριν να είναι πολύ αργά για τα περιθώρια στενεύουν και η ψήφιση γιατί η ψήφιση του νομοσχεδίου είναι προ των πυλών».

www.agrotes.eu

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.