Χουάν Ρότσα: “Καταφέραμε να μην πάρουμε τους τρεις βαθμούς-Δύσκολη η θέση μας-Δεν θα κάνουμε μεταγραφές για να λέμε πως κάνουμε”

Share Button

“Θα μπορούσε να ήταν για μας διαφορετικό αποτέλεσμα» τόνισε ο… σκασμένος και φανερά πικραμένος Χουάν Ραμόν Ρότσα στην Συνέντευξη Τύπου μετά το παιχνίδι με τον Ιάλυσο.

“Είχαμε την υπεροχή από το πρώτο λεπτό. Και στο έντεκα με έντεκα και περισσότερο στο δέκα με έντεκα. Έπρεπε να παίξουμε πιο στρωτό ποδόσφαιρο αλλά, αυτά έχει η μπάλα. Εμείς είχαμε την ευκαιρία σήμερα να πάρουμε τρεις βαθμούς και να ξεφύγουμε λίγο από την ζώνη την δύσκολη αλλά αυτό είναι το ποδόσφαιρο”, υπογράμμισε ο Ελληνοαργεντινός τεχνικός και συμπλήρωσε: “Προχωράμε, νέα ομάδα, νέα παιδιά και μια εμπειρία ακόμα. Νομίζω πώς εμείς καταφέραμε να μην πάρουμε τους τρεις βαθμούς κατά την γνώμη μου παρά την μεγάλη προσπάθεια που έκανε ο Ιάλυσος που ήθελε την νίκη γιατί είναι κι εκείνος σε μια δύσκολη θέση σαν κι εμάς.

Καλές γιορτές σε όλους και καλό κουράγιο γιατί η θέση μας είναι δύσκολη…»

Ο Ρότσα μιλώντας για το ενδεχόμενο ενίσχυσης της ομάδας στην προσεχή μεταγραφική περίοδο τόνισε: «Δεν θα κάνουμε μεταγραφές για να λέμε πως κάνουμε. Δεν θέλουμε να βγούμε από το μπάτζετ μας».

ΠΗΓΗ: www.xxsports.org

 

 

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *