Χρήστος Γκόγκας από την Ηγουμενίτσα: Το ΚΙΝΑΛ έχει ρεαλιστικές προτάσεις για την ακρίβεια (+video)

Share Button

Τις προτάσεις του ΚΙΝΑΛ για την αντιμετώπιση της ακρίβειας και της ενεργειακής κρίσης, κατέθεσε σήμερα σε συναντήσεις του με κοινωνικούς και οικονομικούς φορείς της Θεσπρωτίας ο βουλευτής Αρτας Χρήστος Γκόγκας.

Ο κ.Γκόγκας βρέθηκε στην Ηγουμενίτσα στο πλαίσιο της πανελλαδικής καμπάνιας του κόμματος για την προώθηση και παρουσίαση των προτάσεων του Κινήματος Αλλαγής.

Μιλώντας στους δημοσιογράφους μετά το τέλος των επαφών του υποστήριξε ότι «το κύμα των ανατιμήσεων σε συνδυασμό με την ενεργειακή κρίση, δημιουργεί ένα εκρηκτικό μίγμα και αδιέξοδα στην ζωή της ελληνικής οικογένειας, των νοικοκυριών. Η κυβέρνηση δεν έχει κάνει όσα θα έπρεπε για την έγκαιρη πρόληψη και αντιμετώπιση του φαινομένου, δίνει λίγα στους πολλούς και πολλά στους λίγους και αυτό είναι ένα δόγμα αντιαναπτυξιακό που πρέπει να αλλάξει».

Παράλληλα επεσήμανε ότι «το ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής σε αντίθεση από τα όσα λέγονται από την κυβέρνηση και την αξιωματική αντιπολίτευση, καταθέτει ρεαλιστικές προτάσεις, εφαρμόσιμες και κοινωνικά δίκαιες για την αντιμετώπιση του κύματος των ανατιμήσεων και της ενεργειακής φτώχειας».

Ο κ. Γκόγκας αναφέρθηκε σε μια σειρά μακροπρόθεσμα μέτρα που προτείνει το ΚΙΝΑΛ για την αντιμετώπιση της ενεργειακής κρίσης και ανακούφισης των νοικοκυριών, όπως η άμεση αύξηση του κατώτατου μισθού στα 751 ευρώ, συλλογικές διαπραγματεύσεις με τους κοινωνικούς εταίρους, μείωση του φόρου προστιθέμενης αξίας στο 6% για μια σειρά βασικών καταναλωτικών αγαθών για τουλάχιστον 6 μήνες, μείωση του ειδικού φόρου στα καύσιμα, υιοθέτηση μιας μορφής ΕΚΑΣ για 250.000 μικροσυνταξιούχους και την θέσπιση ενός πλαφόν στους λογαριασμούς της ηλεκτρικής ενέργειας και στις ρήτρες αναπροσαρμογής.

«Αυτές είναι πραγματικές προτάσεις που μέσα από τις συναντήσεις μας με κοινωνικούς φορείς σε όλη την χώρα προωθούμε. Το ΚΙΝΑΛ, το ΠΑΣΟΚ είναι εδώ όλο και πιο δυνατό, κάθε μέρα πέρα από τοξικές αντιπαραθέσεις και διλλήματα», τόνισε χαρακτηριστικά.

1 response on Χρήστος Γκόγκας από την Ηγουμενίτσα: Το ΚΙΝΑΛ έχει ρεαλιστικές προτάσεις για την ακρίβεια (+video)

  1. Το ΚΙΝΑΛ έχει ρεαλιστικές και σωστές προτάσεις για όλα τα θέματα.
    Το θέμα είναι να αναδειχθούν μιας και τα ΜΜΕ ασχολούνται μόνον με το ΄πώς θα προβάλλουν την κυβέρνηση κρύβοντας την πραγματικότητα.
    Σωστή η απόφαση της ενεργοποίησης των στελεχών και της αυτοοργάνωσης.
    Ήρθε η ώρα να θυμηθεί ο κόσμος αυτό που δεν έπρεπε να ξεχάσει: Ποιο κόμμα προσέφερε πραγματικά στη χώρα.

    Πάμε μπροστά δυνατά!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *