Χριστουγεννιάτικη γιορτή από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Εθνικής Αντίστασης

Share Button

Δύσκολες οι συνθήκες που βιώνουμε τα τελευταία δύο χρόνια, παρόλα αυτά ο σύλλογός μας, μαζί με τον σύλλογο γονέων και κηδεμόνων του 5ου Δημοτικού Σχολείου Ηγουμενίτσας, συνδιοργανώσαμε μια εκδήλωση χαράς και δημιουργίας. Σκοπός μας, να κάνουμε τους μικρούς και μεγάλους φίλους μας, να διασκεδάσουν και να νιώσουν χαρά και ευτυχία για τον ερχομό των Χριστουγέννων.
Όλα ξεκίνησαν ψάχνοντας τον Αη Βασίλη και αφού τον βρήκαμε, στο προσωρινό κατακόκκινο σπιτάκι του, μέσα στο καταπράσινο δάσος, μας καλωσόρισε, χαμογελαστός και γλυκομίλητος, μας πρόσφερε γλυκίσματα και μας διαβεβαίωσε ότι θα μας φέρει τα δώρα μας! Εμείς γράψαμε το γράμμα μας και του υποσχεθήκαμε ότι θα του αφήσουμε το γλυκάκι του, τη νύχτα που θα μας επισκεφτεί.
Οι μικροί μας φίλοι έφτιαξαν τα δικά τους Χριστουγεννιάτικα στολίδια, τις δικές τους τσαντούλες και διασκέδασαν με Χριστουγεννιάτικα τραγούδια. Κεράστηκαν με χυμό και donuts. Έγραψαν τις ευχές τους πάνω σε φαναράκια και τα πέταξαν ψηλά στον ουρανό.
Όταν σκοτείνιασε, φωταγωγήθηκε το δέντρο με τη φάτνη μας, ο ουρανός έλαμψε από πλήθος βεγγαλικών και τα παιδικά χαμόγελα μαζί με τις παιδικές φωνούλες, μας γέμισαν ευτυχία και αισιοδοξία!
Ευχαριστούμε θερμά τον Δήμο Ηγουμενίτσας και το ΠΑΚΠΠΟ του Δήμου Ηγουμενίτσας για τη στήριξή τους καθώς και τον σύλλογο γονέων και κηδεμόνων του 5ου Δημοτικού Σχολείου Ηγουμενίτσας για την άψογη συνεργασία μας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *