«Χριστουγεννιάτικο Χωριό» από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Ξηρόλοφου

Share Button

xirolofosΤο τριήμερο 18-19 και 20 Δεκεμβρίου ο Πολιτιστικός Σύλλογος Ξηρόλοφου διοργανώνει για 4η συνεχόμενη χρονιά το «Χριστουγεννιάτικο Χωριό». Πρόκειται για ένα σύνολο εκδηλώσεων και δραστηριοτήτων εναρμονισμένες στο γιορτινό κλίμα των Χριστουγέννων.
Η αποκλειστική δράση των μελών του Συλλόγου τα τελευταία χρόνια έχει ως αποτέλεσμα την διοργάνωση μιας εξαιρετικής εκδήλωσης μοναδικής στη Θεσπρωτία, που προσελκύει μεγάλο αριθμό επισκεπτών όλων των ηλικιών.
Οι δραστηριότητες της εκδήλωσης απευθύνονται κατά κύριο λόγο στα παιδιά, με δράσεις όπως το εργαστήριο χειροτεχνίας, η ζωγραφική προσώπου, το κουκλοθέατρο, η ανάγνωση παραμυθιών, η προβολή χριστουγεννιάτικων ταινιών, ο μάγος, η ζωντανή μουσική, η θεατρική παράσταση, ο Αη Βασίλης με τα γλυκίσματα και τα δώρα του κ.α.
Για τους επισκέπτες ο Σύλλογος διαθέτει ποικιλία μικρογευμάτων και ποτών όπως κάστανα, βάφλες, ζεστό κρασί, σοκολάτα δωρεάν για τα παιδιά, καθώς και μία συλλογή από χειροποίητες δημιουργίες των μελών του Συλλόγου!
Το φετινό αναβαθμισμένο πρόγραμμα των εκδηλώσεων θα ανακοινωθεί στις αρχές Δεκεμβρίου , ενώ για άλλη μια χρονιά οι δραστηριότητες και η είσοδος θα είναι δωρεάν για όλους.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *