Χριστουγεννιάτικο μήνυμα Αντιπεριφερειάρχη Θωμά Πιτούλη

Share Button

ΠΙΤΟΥΛΗΣ“Τις θερμότερες ευχές μου για καλές γιορτές και ευτυχισμένο το νέο χρόνο, με   κάθε οικογενειακή και προσωπική ευτυχία, υγεία, αγάπη και προκοπή.

Τη νέα χρονιά ας συνεχίσουμε τις προσπάθειές μας όλοι προκειμένου να ανταπεξέλθουμε στις δυσκολίες που εδώ και 5 χρόνια αντιμετωπίζει η χώρα μας και όλοι εμείς.

Με συνεργασία και συνεννόηση μπορούμε να ξεπεράσουμε τα προβλήματα και να βάλουμε τις βάσεις για μια σταθερά ανοδική πορεία διδασκόμενοι από λανθασμένες αντιλήψεις   του παρελθόντος.

Πρέπει όλοι να κατανοήσουμε ότι το διεθνές περιβάλλον μέσα στο οποίο λειτουργούμε και συνυπάρχουμε, διέπεται από αρχές και κανόνες που πρέπει να αποδεχόμαστε εφαρμόζοντάς τους  εφόσον θέλουμε να μετέχουμε σε αυτό,  αποκομίζοντας πολλαπλά οφέλη σε όλους τους τομείς.

Απομονωμένοι και αποκομμένοι θα αντιμετωπίσουμε δυσκολίες και δεινά, με ανυπολόγιστες συνέπειες  για τη χώρα και  τον καθένα μας χωριστά.

Εμείς σαν Περιφέρεια Ηπείρου και  Περιφερειακή Ενότητα Θεσπρωτίας πρώτα και πάνω από όλα βάζουμε τη συνεργασία και  τη συνεννόηση. Προσπαθούμε να χαράζουμε και να εφαρμόζουμε πολιτικές και δράσεις για το κοινό συμφέρον.  Αναλογιζόμενοι τις αρμοδιότητες και τα μέσα τα οποία διαθέτουμε τα έχουμε καταφέρει σε μεγάλο βαθμό.

Θέλω να γνωρίζετε ότι η προσπάθεια θα συνεχιστεί και τα χρόνια που έρχονται.

Σας εύχομαι και πάλι Καλά Χριστούγεννα και Καλή Πρωτοχρονιά.

Σας καλώ με το βλέμμα στραμμένο στους συνανθρώπους μας που έχουν την ανάγκη μας, να ατενίσουμε τη νέα χρονιά με περισσότερη αισιοδοξία και εμπιστοσύνη στη δύναμη της συνεργασίας  της συνεννόησης και της αλληλεγγύης”.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *