ΔΕΥΑ Ηγουμενίτσας: 1,8 εκ. ευρώ για την αντικατάσταση του υφιστάμενου καταθλιπτικού αγωγού ακαθάρτων

Share Button

Η Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης Αποχέτευσης Ηγουμενίτσας προχώρησε σε υπογραφή σύμβασης κατασκευής του έργου «Αντικατάσταση υφιστάμενου καταθλιπτικού αγωγού ακαθάρτων από αντλιοστάσιο Α0 προς Εγκατάσταση Επεξεργασίας Λυμάτων Ηγουμενίτσας», αρχικού προϋπολογισμού 1.807.500,00€, με την ανάδοχο εταιρεία ΕΛΙΓΜΟΣ Α.Ε.

Την σύμβαση υπέγραψαν για την ΔΕΥΑΗ ο Πρόεδρος της, κ. Σωτήριος Γ. Μήτσης και για την ανάδοχο εταιρεία ο κ. Τηλέμαχος Τσιρώνης, παρουσία του Γενικού Διευθυντή της ΔΕΥΑΗ κ. Ιωάννη Γεωργόπουλου.

Αντικείμενο του έργου αποτελεί η αντικατάσταση του υφιστάμενου καταθλιπτικού αγωγού ακαθάρτων της πόλης της Ηγουμενίτσας.

Ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑΗ κ. Σωτήριος Γ. Μήτσης δήλωσε σχετικά:

«Το έργο αφορά στην ολοκληρωμένη διαχείριση και βελτίωση-αναβάθμιση υφιστάμενων υποδομών διαχείρισης αστικών λυμάτων για την αξιόπιστη μεταφορά τους προς την ΕΕΛ και την κάλυψη μελλοντικών αναγκών. Το συγκεκριμένο έργο αποτελεί ένα ακόμη σημαντικό βήμα της ΔΕΥΑΗ προς τον εκσυγχρονισμό και τηνβιωσιμότητατων υποδομών μας, ώστε να ανταποκρίνονται στις αυξανόμενες απαιτήσεις των κατοίκων και των επισκεπτών της πόλης της Ηγουμενίτσας».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *