Διαδικτυακή ομάδα για γονείς από το Κέντρο Πρόληψης «ΑΡΙΑΔΝΗ»

Share Button

Διαδικτυακή ομάδα για γονείς παιδιών προσχολικής, σχολικής και εφηβικής ηλικίας πρόκειται να υλοποιηθεί από το Κέντρο Πρόληψης «ΑΡΙΑΔΝΗ». Η πρόταση για την λειτουργία διαδικτυακής ομάδας γονέων είναι αποτέλεσμα της προσαρμογής στις κοινωνικές συνθήκες λόγω της πανδημίας, παράλληλα όμως δίνει την δυνατότητα συμμετοχής σε γονείς που για διαφορετικούς λόγους δυσκολεύονται να ανταποκριθούν σε δια ζώσης συναντήσεις.

Κατά την διάρκεια της ομάδας οι γονείς που θα συμμετέχουν θα έχουν την ευκαιρία να συζητήσουν και να ενημερωθούν για βασικά θέματα που αφορούν το μεγάλωμα των παιδιών και την ενίσχυση του γονεικού τους ρόλου όπως : η βελτίωση της δεξιότητας της επικοινωνίας, η ενδυνάμωση της αυτοεκτίμησης, οι ανάγκες των παιδιών ανάλογα με το αναπτυξιακό στάδιο στο οποίο βρίσκονται, η αναγνώριση και η αξιοποίηση των συναισθημάτων κλπ.

Η διαδικτυακή ομάδα πρόκειται να υλοποιηθεί ημέρα Πέμπτη 22 Οκτωβρίου και ώρες 17.30 – 19.30 σε 3 συναντήσεις (22/10, 29/10 και 5/11).

Προκειμένου να μπορέσουν οι γονείς να συνδεθούν στην ομάδα θα χρειαστούν υπολογιστή ή τάμπλετ με κάμερα και μικρόφωνο ή ένα αντίστοιχο κινητό τηλέφωνο. Η συμμετοχή στην ομάδα είναι δωρεάν και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας καθώς ο αριθμός των συμμετεχόντων θα είναι περιορισμένος.

Για περισσότερες πληροφορίες και για δηλώσεις συμμετοχής μπορείτε να επικοινωνείτε στο τηλέφωνο του Κέντρου Πρόληψης 2665025140 καθημερινά και ώρες 9.00 – 13.00 (υπεύθυνη : κα Κων/να Ζιάγκου, ψυχολόγος, επιστημονικά υπεύθυνη του Κ.Π. ΑΡΙΑΔΝΗ ).

Δηλώσεις συμμετοχής μέχρι 21/10

Από το Κέντρο Πρόληψης ΑΡΙΑΔΝΗ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.