Διαγωνισμός για την μίσθωσης ακινήτων-διαμερισμάτων για την στέγαση ωφελούμενων του προγράμματος «Στέγαση και επανένταξη» του Δήμου Ηγουμενίτσας

Share Button

DIMARXEIO IGOUMENITSASΟ Πρόεδρος του ΠΑΚΠΠΟ Δήμου Ηγουμενίτσας , που ενεργεί στην παρούσα ως εγγυητής, προκηρύσσει ΕΠΑΝΑΛΗΠΤΙΚΟ μειοδοτικό διαγωνισμό για την μίσθωση τεσσάρων (4) κτιρίων-διαμερισμάτων για την κάλυψη των αναγκών στέγασης ενός (1) μεμονωμένου ατόμου και τριών (3) οικογενειών , ωφελούμενοι του Προγράμματος «Στέγαση και Επανένταξη» .

Η δημοπρασία θα διενεργηθεί στην Ηγουμενίτσα και στα γραφεία του ΠΑΚΠΠΟ στο παλαιό Δημοτικό Κατάστημα.

Τα προς μίσθωση ακίνητα πρέπει να είναι :

Ένα (1) διαμέρισμα για να στεγαστεί μια ωφελούμενη οικογένεια με ένα ανήλικο τέκνο που να διαθέτει δύο (2) υπνοδωμάτια, χώρο υγιεινής (WC), ξεχωριστή κουζίνα, καθιστικό, κεντρική θέρμανση . Το διαμέρισμα να βρίσκεται στην Δημοτική Κοινότητα Ηγουμενίτσας περίπου 100τμ, σε οποιονδήποτε όροφο .
Ένα (1) διαμέρισμα για να στεγαστεί ένα μεμονωμένο ωφελούμενο άτομο που να διαθέτει ένα δωμάτιο (γκαρσονιέρα), χώρο υγιεινής(WC), ξεχωριστή κουζίνα και αυτόνομη θέρμανση. Το διαμέρισμα να βρίσκεται στην Δημοτική Κοινότητα Ηγουμενίτσας περίπου 35τμ , σε οποιανδήποτε όροφο .
Ένα (1) διαμέρισμα για να στεγαστεί μια ωφελούμενη οικογένεια με τρία (3) ανήλικα τέκνα που να διαθέτει τρία (3) υπνοδωμάτια, χώρο υγιεινής (WC), ξεχωριστή κουζίνα, καθιστικό, κεντρική θέρμανση. Το διαμέρισμα να βρίσκεται στην περιοχή της Δημοτικής Κοινότητας Ν. Σελεύκειας , να είναι ισόγειο περίπου 120τμ .
Ένα (1) διαμέρισμα για να στεγαστεί μια οικογένεια με ένα γονέα και τρία παιδιά εκ των οποίων τα δύο είναι ανήλικα που να διαθέτει δύο (WC), ξεχωριστή κουζίνα, καθιστικό, κεντρική θέρμανση. Το διαμέρισμα να βρίσκεται στην Δημοτική Κοινότητα Ν. Σελεύκειας, περίπου 100τμ σε οποιανδήποτε όροφο.
Καθορίζεται ως ανώτατο όριο προσφοράς το ποσό α) για το πρώτο διαμέρισμα των 100τμ. τα 250€ μηνιαίως , β) για το δεύτερο διαμέρισμα των 35τμ. τα 180€ μηνιαίως , γ) για το τρίτο διαμέρισμα των 120τμ. τα 280€ μηνιαίως, δ) για το τέταρτο διαμέρισμα των 100τμ. τα 250€ μηνιαίως.

Εγγύηση συμμετοχής στην δημοπρασία ορίζεται το 1/10 των ανωτέρω προσφορών για κάθε κτίριο χωριστά.

Η δημοπρασία θα γίνει σε δύο φάσεις :

Α) Στην πρώτη φάση και ενώπιον της Επιτροπής Δημοπρασιών του ΠΑΚΠΠΟ την 11 του μηνός Αυγούστου του έτους 2015 και από ώρα 10:30΄π.μ. έως 11:30΄π.μ. στο στα γραφεία του ΠΑΚΠΠΟ στο παλαιό Δημοτικό Κατάστημα θα κατατεθούν κλειστοί φάκελοι των συμμετεχόντων , που θα συνοδεύονται από φάκελο ο οποίος θα περιλαμβάνει κάτοψη της αίθουσας , τοπογραφικό διάγραμμα της περιοχής και στη συνέχεια η επιτροπή του άρθρου 7 του Π.Δ. 270/81 , η οποία μετά από επιτόπια έρευνα , κρίνει περί της καταλληλότητας των προσφερόμενων ακινήτων και περί του αν αυτά πληρούν τους όρους της οικείας Διακηρύξεως , συντασσόμενης σχετικής έκθεσης εντός 10 ημερών από της λήψεως των προσφορών .

Β) Διενέργεια Δημοπρασίας . Μετά ταύτα ο Πρόεδρος ορίζει την ημέρα και ώρα διεξαγωγής της Δημοπρασίας , καλών επί αποδείξει να λάβουν μέρος εις αυτήν μόνον εκείνοι των οποίων τα ακίνητα εκρίθησαν κατάλληλα κατά την διαδικασία του προηγούμενου εδαφίου .

Για περισσότερες πληροφορίες καθώς και για να παραλάβουν την αναλυτική Διακήρυξη με τους όρους της Δημοπρασίας οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθυνθούν στα γραφεία του ΠΑΚΠΠΟ (Δ/νση : Ελευθερίας 7 , Τηλ..: 26653 60020/21 ).

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *