Διαψεύδει τα σενάρια για κάθοδο στις δημοτικές εκλογές ο Σωτήρης Γιάκης

Share Button

Σχετικά με το θέμα που έχει δημιουργηθεί από πρόσφατο δημοσίευμα για τη δήθεν κάθοδό μου στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον νυν Δήμαρχο Γιάννη Λώλο, προς αποκατάσταση της αλήθειας και προς αποφυγήν πεπλανημένων εντυπώσεων είμαι υποχρεωμένος να τονίσω τα εξής:
Ουδεμία συζήτηση μέχρι στιγμής έχει γίνει είτε θεσμικά είτε προσωπικά μεταξύ εμού και νυν Δημοτικής αρχής ή οποιουδήποτε άλλου οργάνου σχετικά με το θέμα αυτό.
Επομένως, είναι τουλάχιστον πρόωρο, αν όχι υποβολιμαίο, το γεγονός ότι ανοίχτηκε από το τίποτα αυτή η συζήτηση που σκοπό έχει να επιφέρει σύγχυση στο εκλογικό σώμα και να με βλάψει πολιτικά, αυτό αγαπητοί συμπολίτες μου, αποτελεί απλώς και μόνον προσπάθεια ‘’καθοδηγούμενης’’ εμπλοκή μου.
Η μέχρι τώρα πορεία μου έχει αποδείξει ότι παραμένω ένας ενεργός πολίτης με πολιτική σκέψη και λόγο για τον τόπο μου και πως τα ‘’μικροκομματικά’’ συμφέροντα με αφήνουν παγερά αδιάφορο.
Εύχομαι το χαρμόσυνο μήνυμα της Ανάστασης να φέρει την άνοιξη στις καρδιές όλων μας και την πρόοδο στο τόπο μας και την πατρίδα μας.
Εύχομαι σε όλους τους συμπατριώτες μας, όπου κι αν βρίσκονται αυτές τις άγιες μέρες, να έχουν προσωπική και οικογενειακή υγεία, ευτυχία και προκοπή.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *