Διαβάστε στην έντυπη έκδοση του Θεσπρωτικού Παλμού

Share Button

stauroulaΜε το δεύτερο μέρος της μεγάλη συνέντευξης της Δημάρχου Σταυρούλα Μπραϊμη-Μπότση κυκλοφορεί το 13ο φύλλο της έντυπης έκδοσης του Θεσπρωτικού Παλμού.

Είχαμε την ευκαιρία με την κύρια Μπραϊμη να μιλήσουμε διεξοδικά για πολλά θέματα σε μια περίοδο πυκνών και καταιγιστικών πολιτικών εξελίξεων.

Έμφαση και βαρύτητα στο κομμάτι της ανάπτυξης και στη δημιουργία νέων θέσεων εργασίας θα δώσει η Δήμαρχος Σουλίου στην δεύτερη θητεία της ως Δήμαρχος Σουλίου, όπως τόνισε στο δεύτερο μέρος της συνέντευξης που παραχώρησε στον Θεσπρωτικό Παλμό. «Ο Δήμος μας διαθέτει πολλά συγκριτικά πλεονεκτήματα Δεν αναφέρομαι μόνο στο κομμάτι της αγροτικής παραγωγής και του πρωτογενούς
τομέα εν γένει αλλά στην παράδοση, στον πολιτισμό και στους ήπιους ρυθμούς ζωής και πρέπει να τα αξιοποιήσουμε», είπε η κ.Μπραϊμη.
Στις άμεσες προτεραιότητές της είναι η ολοκλήρωση και η παράδοση δύο πολύ σημαντικών έργων για την Παραμυθιά: το αποχετευτικό και το σχολείο Βούλγαρη.
Τέλος χαρακτήρισε μεγάλη ηθική ικανοποίηση την επανεκλογή της στον Δημαρχικό θώκο ενώ απευθύνοντας κάλεσμα στην Δημοτική αντιπολίτευση ζήτησε να επικρατεί ένα κλίμα ομοφωνίας και ευρύτερων συναινέσεων προκειμένου να δρομολογηθούν τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Δήμος.

Επίσης μπορείτε να διαβάσετε πλούσιο φωτορεπορτάζ για την γιορτή της γυναίκας με πλήθος εκδηλώσεων και ημερίδων που έγιναν στην Ηγουμενίτσα, ένα δισέλιδο με όλη την αγωνιστική δραστηριότητα, πολλά θέματα της αυτοδιοίκησης καθώς και πολλά ενδιαφέροντα άρθρα, απόψεις και αναλύσεις από την τρέχουσα πολιτική επικαιρότητα.

Μπορείτε να δείτε το πρωτοσέλιδο σε μεγέθυνση, κάνοντας click στο δεξιό μέρος της οθόνης στο σχετικό πεδίο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *