Διαβάστε στην έντυπη έκδοση του Θεσπρωτικού Παλμού

Share Button

titosΜε το Πασχαλινό μήνυμα του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη Παραμυθιάς κ.κ Τίτου κυκλοφορεί η έντυπη έκδοση του Θεσπρωτικού Παλμού. “Η ανάσταση φωτίζει τον νου και την ψυχή του ανθρώπου, τον απελευθερώνει οπό τα αμαρτωλά πάθη και τις αδυναμίες του, του βγάζει το μίσος και την κακία οπό την καρδιά του και τον κάνει να αγαπά καθαρά και ανυπόκριτα όλους τούς ανθρώπους σαν τον εαυτό του. Η ανάσταση δίνει τα φτερά της αισιοδοξίας, την δύναμη της δημιουργίας και την ελπίδα για το μέλλον, αποκαλύπτοντας, ότι ὁ άνθρωπος είναι παιδί του Θεού με ψηλό και αιώνιο προορισμό. Η ανάσταση είναι η ειρήνη του κόσμου πού την έδωσε ο αναστημένος Χριστός και θέλει να βασιλεύει στις καρδιές όλων των ανθρώπων, όλων των λαών για να ζουν ειρηνικοί και χαρούμενοι”, τονίζει μεταξύ άλλων στο μήνυμά του ο κ.κ. Τίτος

Επιπλέον, στις σελίδες της εφημερίδας μπορείτε να διαβάσετε το δεύτερο μέρος της εφ’όλης της ύλης συνέντευξης με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών Θεσπρωτίας-Πρέβεζας «Ενωση Αγροτών» (πρώην ΕΑΣ Θεσπρωτίας) Βασίλη Παρόλα.

Επίσης ρεπορτάζ από την σύγκληση της Ολομέλειας της Οργάνωσης του ΠΑΣΟΚ Θεσπρωτίας ενόψει διεξαγωγής του έκτακτου Συνεδρίου του ΠΑΣΟΚ στις 15 – 17 Μαίου 2015 και στο πλαίσιο του Προσυνεδριακού διαλόγου, ένα δισέλιδο με όλη την αθλητική δραστηριότητα, πολλά θέματα της αυτοδιοίκησης καθώς και πολλά ενδιαφέροντα άρθρα, απόψεις και αναλύσεις από την τρέχουσα πολιτική επικαιρότητα.

Μπορείτε να δείτε το πρωτοσέλιδο σε μεγέθυνση, κάνοντας click στο δεξιό μέρος της οθόνης στο σχετικό πεδίο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *