Διαβάστε στην έντυπη έκδοση του Θεσπρωτικού Παλμού

Share Button

dimos_souliouΜε τίτλο “Η αναξιοκρατία ζει και βασιλεύει στο Δήμο Σουλίου” κυκλοφορεί το 18ο φύλλο της έντυπης έκδοσης του Θεσπρωτικού Παλμού. Ο τίτλος αναφέρεται στις υποψίες για αδιαφανείς διαδικασίες και φωτογραφική προκήρυξη για την πρόσληψη δικηγόρου στο Δήμο Σουλίου.

«Το παρήγορο και θετικό είναι ότι είμαστε σε διαδικασία να προσλάβουμε νομικό σύμβουλο γιατί είναι άκρως απαραίτητος για τις υποθέσεις του Δήμου και την εκπροσώπησή του και είχαμε έλλειψη σε αυτό το κομμάτι».
Τάδε έφη κ. Σταυρούλα Μπραϊμη Μπότση-Δήμαρχος Σουλίου σε μια αποστροφή της συνέντευξης που παραχώρησε στις 6 Μαρτίου 2015 στον Θεσπρωτικό Παλμό.
Πολύ πριν από την συνέντευξη της επικεφαλής της Δημοτικής Αρχής και συγκεκριμένα στις 7 Οκτωβρίου του 2014, ο Δήμος Σουλίου προκήρυττε την πλήρωση με επιλογή μίας (1) θέσης δικηγόρου με έμμισθη εντολή διαβλέποντας προφανώς τις αυξημένες ανάγκες του Δήμου.
Έκτοτε έχουν περάσει σχεδόν έξι μήνες και ο Δήμος Σουλίου βρίσκεται ακόμη σε αναζήτηση δικηγόρου.
Αοριστολογία και αδιαφάνεια στην προκήρυξη, απουσία του τρόπου απόδειξης τυπικών προσόντων, ασάφειες και παραλείψεις σε σημαντικά κριτήρια επιλογής, καθυστέρηση στην έκδοση των αποτελεσμάτων συνθέτουν το παζλ της προκήρυξης και αποδεικνύουν με τον πιο ξεκάθαρο τρόπο ότι οι Δήμοι εξακολουθούν να παραμένουν θερμοκήπια αναξιοκρατίας.

Η Εφημερίδα της Κυβερνήσεως αναφέρει ρητά πως «Μέσα σε ένα μήνα το πολύ από την τελευταία ατομική συνέντευξη εκδίδει αιτιολογημένη απόφαση με τη σειρά αξιολόγησης των υποψηφίων».

Ο ένας μήνας πέρασε και η αναζήτηση δικηγόρου συνεχίζεται….
Τι μεσολάβησε από τις 24 Φεβρουαρίου και εντεύθεν?
Πολλές οι απορίες και τα ερωτηματικά που εύλογα γεννιούνται.

Επίσης στις σελίδες της εφημερίδες, όπως κάθε εβδομάδα, μπορείτε να βρείτε ένα πλούσιο δισέλιδο με όλη την αθλητική δράση σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ, πολλά και ενδιαφέροντα θέματα από την αυτοδιοίκηση και την επικαιρότητα και άρθρα και απόψεις.

Για να δειτε το πρωτοσέλιδο σε μεγέθυνση, κάντε clik στον σχετικό σύνδεσμο στα δεξιά της ιστοσελίδας

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *