Διεύρυνση του ΠΑΣΟΚ θέλει η Νομαρχιακή Θεσπρωτίας

Share Button

OLYMPUS DIGITAL CAMERAΜε στόχο την ενημέρωση για την αυτοοργάνωση στο δρόμο για το συνέδριο της Δημοκρατικής Παράταξης που προσδιορίζεται χρονικά περί τα τέλη Ιανουαρίου-αν φυσικά δεν μεσολαβήσουν ραγδαίες πολιτικές εξελίξεις με την διαπραγμάτευση με την τρόικα και εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας-πραγματοποιήθηκε χθες στην Ηγουμενίτσα ανοικτή συνεδρίαση της Νομαρχιακής Οργανωτικής Επιτροπής Συνεδρίου (Ν.Ο.Ε.Σ) του ΠΑ.ΣΟ.Κ – ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ.

«Θέλουμε και επιθυμούμε τη διεύρυνση του ΠΑΣΟΚ, με σαφή όμως διαφοροποίηση στην στρατηγική και στον προσανατολισμό», υπογράμμισε ο γραμματέας της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ, Ερρίκος Μητσιώνης και συμπλήρωσε: «Χρειαζόμαστε όλοι. Κανείς δεν περισσεύει», απεθύνοντας ουσιαστικά μήνυμα ενότητας και συσπείρωσης.

Στο ίδιο μήκος κύματος κινήθηκε και ο Γιάννης Βλατής, πρώην Βουλευτής Κοζάνης, μέλος της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής (Κ.Π.Ε) του ΠΑ.ΣΟ.Κ, ο οποίος απηύθυνε προσκλητήριο σε στελέχη και κινήσεις προκειμένου να επιτευχθεί η πολυπόθητη διεύρυνση.

Από τη μεριά του ο Νίκος Μπίστης, μέλος της Εθνικής Οργανωτικής Επιτροπής του Συνεδρίου ( Ε.Ο.Ε.Σ ) εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ και στάθηκε στην αναγκαιότητα να κρατηθεί ζωντανός ο ενδιάμεσος, κεντρώος χώρος.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.