Δήλωση του Δημάρχου Ηγουμενίτσας για την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων των Πανελλαδικών εξετάσεων

Share Button

Lolos GiannisΜε αφορμή την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων των Πανελλαδικών εξετάσεων ο Δήμαρχος Ηγουμενίτσας και Πρόεδρος της ΠΕΔ Ηπείρου, κ. Ιωάννης Λώλος, προχώρησε στην ακόλουθη δήλωση:

«Η ανακοίνωση των αποτελεσμάτων των Πανελλαδικών εξετάσεων, ανοίγει ένα νέο κεφάλαιο στην ζωή όσων συμμετείχαν σ’ αυτή την επίπονη και κοπιαστική δοκιμασία και τους αξίζουν πραγματικά τα συγχαρητήρια μας.

Η χρονική συγκυρία βέβαια δεν ήταν με το μέρος των παιδιών, καθώς η πολιτικοοικονομική κρίση που βιώνουμε, η οποία δυστυχώς αντί να επιλύεται, βαθαίνει, δεν λειτούργησε ως αρωγός στις επιθυμίες και τους στόχους τους, αλλά περισσότερο ως τροχοπέδη.

Στους επιτυχόντες, εύχομαι στο νέο τους ξεκίνημα στην ανώτατη εκπαίδευση να γίνουν δημιουργικοί, πολύπλευροι και να επιδιώξουν να απορροφήσουν όσο το δυνατόν περισσότερες γνώσεις μπορούν, προκειμένου ολοκληρώνοντας τις σπουδές τους να εξελιχθούν σε νέους φάρους ελπίδας για την πατρίδα μας. Συγχαρητήρια αξίζουν τόσο οι γονείς και οι κηδεμόνες, όσο και οι καθηγητές τους, που συνέβαλαν με το δικό τους τρόπο στο επιτυχημένο αποτέλεσμα.

Όσοι δεν κατάφεραν να εισαχθούν στην ανώτατη εκπαίδευση, ας μην απογοητευτούν, καθώς η επιτυχία στις συγκεκριμένες εξετάσεις δεν είναι μονόδρομος στη ζωή τους, αλλά αποτελεί μία από τις πολλές δοκιμασίες και ευκαιρίες που θα έχουν για να επιτύχουν.

Απευθυνόμενος τέλος προς όλους τους νέους, θα ήθελαν να τους ενθαρρύνω να στοχεύουν ψηλά και να κυνηγούν τους στόχους τους με όρεξη και πείσμα, ώστε να γίνουν δραστήριοι και δημιουργικοί πολίτες.»

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *