Δήλωση του Δημάρχου Ηγουμενίτσας για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς

Share Button

Lolos GiannisΜε αφορμή την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς, ο Δήμαρχος Ηγουμενίτσας και Πρόεδρος της ΠΕΔ Ηπείρου, κ. Ιωάννης Λώλος, προχώρησε στην ακόλουθη δήλωση:

Για τη νέα σχολική χρονιά που ξεκινάει σήμερα, θέλω να ευχηθώ σε όλους τους μαθητές να έχουν μια χρονιά γεμάτη γνώση, δημιουργικότητα και δραστηριότητες, μέσα από τα οποία θα τεθούν οι βάσεις προκειμένου να γίνουν δραστήριοι και ενεργοί πολίτες.

Από την πλευρά μας ως Δήμος, παρά τις αντιξοότητες της πολύ-επίπεδης κρίσης, θα παλέψουμε με όλες μας τις δυνάμεις για να έχουν τα παιδιά μας καλύτερες συνθήκες εκπαίδευσης, γιατί όπως είπε και ο Αδαμάντιος Κοραής «Πολιτεία που δεν έχει σαν βάση της την παιδεία, είναι οικοδομή πάνω στην άμμο.»

Εύχομαι, τέλος, στους γονείς και τους εκπαιδευτικούς, υγεία και δύναμη στη δύσκολη αποστολή τους και στους μαθητές μια δημιουργική και αποδοτική σχολική χρονιά. Θέλω, κλείνοντας, να ευχηθώ ξεχωριστά στους νέους μαθητές που πηγαίνουν για πρώτη φορά στο σχολείο να έχουν ένα καλό ταξίδι με ούριο άνεμο στις θάλασσες της γνώσης που θα ταξιδέψουν.

Καλή και δημιουργική σχολική χρονιά.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *