Δημήτρης Δημάκος: “Άνοιγμα” στους ψηφοφόρους της ΝΔ για συμπόρευση με το Συνδυασμό του Νταή

Share Button

Φίλες και φίλοι,

είναι γνωστό ότι η παράταξη και η κυβέρνηση της Ν.Δ. δίνει ιδιαίτερο βάρος στην ικανότητα των προσώπων που καλούνται να εμπλακούν με τον οποιοδήποτε τρόπο στη διοίκηση δημοσίων φορέων ή στη διαχείριση των δημοσίων προβλημάτων. Η κατεύθυνση αυτή είναι ορθή, αφού το βασικό ζητούμενο πλέον είναι η αποτελεσματική αντιμετώπιση των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν οι πολίτες.

Με τη λογική αυτή, η ΝΔ δεν έδωσε χρίσμα σε κανένα συνδυασμό που συμμετέχει στις δημοτικές εκλογές, με εξαίρεση τους τρεις μεγαλύτερους Δήμους της χώρας, όπου επικρατούν φυσικά ειδικά πολιτικά χαρακτηριστικά. Ακολουθώντας πιστά αυτή τη γραμμή χιλιάδες άξια στελέχη του χώρου, επέλεξαν να εμπλακούν στις αυτοδιοικητικές εκλογές, εντασσόμενοι σε ανεξάρτητους συνδυασμούς με κριτήρια τις προγραμματικές θέσεις, τις αξίες, τα οράματα, αλλά και τις γνώσεις, την εμπειρία και το ήθος των προσώπων, που τους αποτελούν.

Συνεπώς και στο Δήμο Ηγουμενίτσας, στελέχη του χώρου , όπως κι εγώ , μετέχουν ή υποστηρίζουν ενεργά το Συνδυασμό «Συμμαχία Ανάπτυξης και Αλληλεγγύης» ο οποίος είναι ακριβώς ότι υποδηλώνει ο τίτλος του: μια συμμαχία προσώπων που μοιράζονται τις ίδιες ιδέες για την ανάπτυξη του τόπου με κοινωνική συνοχή. Η προοπτική αυτή βεβαίως συνάδει απόλυτα με τις κεντρικές προτεραιότητες κάθε φιλελεύθερης και δημοκρατικής παράταξης.

Για το λόγο αυτό καλώ προσωπικά τον κόσμο με τον οποίο δώσαμε τόσους αγώνες για την πρόοδο της περιοχής, να μας υποστηρίξουν ενεργά και στο β΄ γύρο των δημοτικών εκλογών. Ο Συνδυασμός μας αποτελείται από πρόσωπα που εγγυούνται το μέλλον του τόπου, σε απόλυτη συνεργασία με τα Υπουργεία, την Περιφέρεια και όλους τους άλλους κρατικούς φορείς.

Μοναδικός μας στόχος είναι να εργαστούμε για το καλό του Δήμου και των κατοίκων του, χωρίς πολιτικές, κομματικές ή προσωπικές διακρίσεις. Να κάνουμε δηλαδή σε τοπικό επίπεδο, ότι ακριβώς γίνεται με μεγάλη επιτυχία τα τελευταία τέσσερα χρόνια σε όλη τη χώρα.

Φίλες και φίλοι,

η παράταξη είστε όλοι εσείς, που με την προσωπική σας καθημερινή στάση και αξιοπρέπεια, δικαιώνετε τις αξίες και τα πιστεύω της. Μην αφήνετε να οικειοποιούνται τον μεγάλο αγώνα σας, άτομα τα οποία με τις πρακτικές τους αποδεικνύουν στην πράξη ότι δεν έχουν καμία απολύτως σχέση με τα όσα πρεσβεύει ο μεγάλος φιλελεύθερος – δημοκρατικός χώρος της πατρίδας μας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *