Δήμος Ηγουμενίτσας: Χριστουγεννιάτικες δράσεις

Share Button

Ο Δήμος Ηγουμενίτσας  γιορτάζει τα φετινά Χριστούγεννα με δράσεις και εκδηλώσεις, που έχουν σχεδιαστεί με προτεραιότητα την ασφάλεια όλων, προσκαλώντας τους μικρούς μας φίλους στην πλατεία Δημαρχείου, όπου καθημερινά θα έχουν τη δυνατότητα:

  • Να απολαύσουν δωρεάν τα παιχνίδια του λούναπαρκ από τις 11:30 έως τις 19:30.
  • Να επισκεφθούν το σπιτάκι του Άη-Βασίλη, όπου μπορούν να γράψουν το γράμμα τους και ποιος ξέρει… ίσως να είναι τυχεροί και τον συναντήσουν!
  • Να φωτογραφηθούν στο χριστουγεννιάτικο σκηνικό της πλατείας.

 

Επίσης:

  • την Παρασκευή 17 Δεκεμβρίου στις 18:30, τα παιδιά του ΚΔΑΠ Δίαυλος του Δήμου θα κάνουν βόλτα στην πόλη με τα φαναράκια τους τραγουδώντας χριστουγεννιάτικα τραγούδια.
  • Το Σάββατο 18 Δεκεμβρίου στις 10:00, το ΚΔΑΠ Δίαυλος του Δήμου θα πραγματοποιήσει στον πεζόδρομο Γρ. Λαμπράκη, έκθεση φωτογραφίας με τίτλο «Η φωτογραφία στον χρόνο»,ενώ στις 12:00 η Φιλαρμονική του ΠΑΚΠΠΟ θα παιανίζει εορταστικά τραγούδια στο κέντρο της πόλης.
  • το Σάββατο και την Κυριακή, 18 και 19 Δεκεμβρίου, στο δεύτερο χριστουγεννιάτικο σπιτάκι της πλατείας, συγκεντρώνουμε δώρα για τα παιδιά των δικαιούχων του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Ηγουμενίτσας.

Όπως κάθε χρόνο, ο Δήμος Ηγουμενίτσας και το ΠΑΚΠΠΟ του Δήμου Ηγουμενίτσας στηρίζουν τις εκδηλώσεις και τις δράσεις που πραγματοποιούνται τοπικά από τις κοινότητες και τους πολιτιστικούς συλλόγους.

Με την ελπίδα η δύσκολη περίοδος που έχει προκαλέσει το παρατεταμένο κλίμα της πανδημίας, να είναι σύντομα παρελθόν, ευχόμαστε σε όλους καλά Χριστούγεννα, με χαρά και αισιοδοξία!

Η Αντιδήμαρχος Ηγουμενίτσας

Χριστίνα Τζέλλου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *