Δήμος Ηγουμενίτσας: Εκπαίδευση του προσωπικού του προγράμματος «Βοήθεια στο Σπίτι»

Share Button

Στο πλαίσιο του διευρυμένου πλέον προγράμματος«Βοήθεια στο Σπίτι»που σκοπό έχει να εξυπηρετηθούν όλοι οι πολίτες που έχουν ανάγκη και οι οποίοι υποχρεούνται να παραμείνουν στα σπίτια τους, ο Δήμος μας αναδιοργάνωσε τις υπηρεσίες του και από σήμερα είναι σε θέση να εξυπηρετείτους δημότες Ηγουμενίτσας με επιπλέον παροχές.

Με αυτόν τον τρόπο βοηθάμε να παραμείνετεστα σπίτια σας, να μην μετακινείστε και να μην διακινδυνεύετε.

Για την αποτελεσματικότερη λειτουργία αυτής της έκτακτης δράσης, εκπαιδεύτηκε σήμερα το προσωπικό του προγράμματος στη σωστή χρήση των ατομικών μέσωνπροστασίας(γάντια,μάσκες, στολές κλπ) καθώς και στα μέτρα που πρέπει να λαμβάνονται, προκειμένου να διασφαλιστεί η αποφυγή μετάδοσης και διασποράς του ιού τόσο στους πολίτες που εξυπηρετούνται όσο και στους ίδιους τους εργαζόμενους.

Σε συνεννόηση με τον Πρόεδρο του Ιατρικού ΣυλλόγουΘεσπρωτίας, ο κος Γρίβας,Γενικός Ιατρός των δομών Τρίτης Ηλικίας του Δήμου μας,ενημέρωσε σχολαστικά τους υπαλλήλουςδιευρυμένης δομής του «Βοήθεια στο Σπίτι» για τα μέτρα προστασίας και τους κανόνες υγιεινής που θα πρέπει να τηρούνται.

Ευελπιστούμε στο Δήμο μας να μην υπάρξει ούτε ένα κρούσμα του ιού και θα συμβάλλουμεσε αυτό με κάθε δυνατό τρόπο. Τηρούμε σχολαστικά τα μέτρα ατομικής υγιεινής και προστασίας. Προστατεύουμε τις ευπαθείς ομάδες.Εμπιστευόμαστε τους ανθρώπους του «Βοήθεια στο Σπίτι».

Εσείς μείνετε σπίτι. Θα σας φροντίσουμε εμείς!

Οι δημότες μπορούν να υποβάλουν τα αιτήματα τους με τους ακόλουθους τρόπους:

  1. Με αποστολή e-mail: [email protected]
  2. Καλώντας στα τηλέφωνα: 2665 3 61145 & 2665 3 61148 (Δευτέρα – Παρασκευή 08:00-15:00)
  3. Για επείγουσες περιπτώσεις 6907724367 (Δευτέρα – Παρασκευή 15:00-20:00)

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.