Δήμος Ηγουμενίτσας: Συνεδρίαση της Επιτροπής Κυκλοφοριακών & Συγκοινωνιακών Ρυθμίσεων την Τετάρτη

Share Button

DIMARXEIO IGOUMENITSASΚαλείστε σε συνεδρίαση της Επιτροπής Κυκλοφοριακών & Συγκοινωνιακών Ρυθμίσεων, η οποία θα πραγματοποιηθεί τηνΠέμπτη, 03 Μαρτίου 2016 και ώρα 14:00στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημαρχιακού Μεγάρου (οδός Σουλίου, αρ. 3), για συζήτηση και λήψη αποφάσεων επί των  παρακάτω θεμάτων:

  1. Ανάκληση θέσης στάθμευσης οχήματος ΑμΕΑ με αριθμό κυκλοφορίας ΗΝΒ 8840 & ΗΝΒ 6013 επί της οδού Μπιζανίου 12 στην Δ.Κ. Ηγουμενίτσας του Δήμου Ηγουμενίτσας.
  2. Ανάκληση θέσης στάθμευσης οχήματος ΑμΕΑ με αριθμό κυκλοφορίας ΗΝΒ 5686 επί της οδού Γράμμου 59 στη Δημοτική Κοινότητα Ηγουμενίτσας του Δήμου Ηγουμενίτσας.
  3. Επί αιτήματος Αναστάσιου Βογιατζόγλου του Χρήστου για χορήγηση θέσης στάθμευσης οχήματος με αριθμό κυκλοφορίας ΖΚΑ 6210, λόγω αναπηρίας, έμπροσθεν της οικίας του, επί της οδού Κύπρου 70 στη Δ.Κ. Ηγουμενίτσας του Δήμου Ηγουμενίτσας.
  4. Επί αιτήματος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 3ου Δημοτικού Σχολείου Ηγουμενίτσας για τοποθέτηση κώνων έμπροσθεν των δύο εισόδων του σχολείου για την ασφαλή διέλευση των μαθητών.
  5. Επί αιτήματος Ιωάννη Αθανασίου για χορήγηση άδειας εισόδου – εξόδου των οχημάτων  σε ιδιόκτητο χώρο έμπροσθεν της οικίας του στην Πλατεία Αναύρας στην Τ.Κ. Συβότων του Δήμου Ηγουμενίτσας.
  6. Επί αιτήματος Μαριάνθης Πάμπολλα του Παναγιώτη για παραχώρηση θέσης στάθμευσης οχήματος εταιρείας Security, με αριθμό κυκλοφορίας ΗΝΑ 7061, επί της οδού Φ. Μιχαλά 2 στην Δ.Κ. Ηγουμενίτσας του Δήμου Ηγουμενίτσας.
  7. Επί της με αριθ. 8/2015 Απόφασης της Τοπικής Κοινότητας Συβότων του Δήμου Ηγουμενίτσας «Καθιέρωση θέσεων στάθμευσης οχημάτων ΑμΕΑ στην Τ.Κ. Συβότων».
  8. Επί της με αριθ. 5/2015 Απόφασης της Τοπικής Κοινότητας Πέρδικας του Δήμου Ηγουμενίτσας «Χρήση της πλατείας της Τοπικής Κοινότητας Πέρδικας μετά την ολοκλήρωση του έργου της πλακόστρωσης και πεζοδρόμησής της».
  9. Επί αιτήματος Δημήτριου Παππά του Κων/νου για χορήγηση θέσης στάθμευσης οχήματος με αριθμό κυκλοφορίας ΗΝΕ 2725, λόγω αναπηρίας, επί της οδού Π. Τσαλδάρη 16 & Ελίνας, στη Δ.Κ. Ηγουμενίτσας του Δήμου Ηγουμενίτσας.
  10. Επί του με αριθ. πρωτ. 2132.26/10384/2015/20.11.2015 εγγράφου του Τομέα Λιμενικής Αστυνομίας του Κεντρικού Λιμεναρχείου Ηγουμενίτσας σχετικά με τη δημιουργία διάβασης πεζών έμπροσθεν της κεντρικής εισόδου του Ομίλου Αντισφαίρισης Θεσπρωτίας «ΤΙΤΑΝΗ» επί της οδού Εθνικής Αντιστάσεως στη Δ.Κ. Ηγουμενίτσας του Δήμου Ηγουμενίτσας.
Ο Πρόεδρος της Επιτροπής

Μιχαήλ Γκίκας

Αντιδήμαρχος

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *