Δημοτικό Συμβούλιο Ηγουμενίτσας: πλίνθοι τε και κέραμοι ατάκτως ερριμμένοι

Share Button

Για δεύτερη φορά, τον τελευταίο μήνα, η αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Ηγουμενίτσας μετατράπηκε σε χώρο αποκομιδής σκουπιδιών και υπολειμμάτων πολιτικής εκδήλωσης.
Κύριε Πρόεδρε του Δημοτικού Συμβουλίου Ηγουμενίτσας.
Δεν θέλω να πιστέψω, ότι υποκύπτετε και εσείς όπως και οι συνάδελφοί σας Δημοτικοί Σύμβουλοι – Αντιδήμαρχοι καθαριότητας, στα κελεύσματα της πολιτικής παράταξης του ΚΚΕ που ελέγχει συνδικαλιστικά τους υπαλλήλους,
Είμαι βέβαιος ότι, αν οι υπάλληλοι καθαριότητας που επιμελήθηκαν του χώρου, είχαν το σθένος να σας ενημερώσουν για τη κατάσταση που επικράτησε τη πρώτη φορά, πριν ένα μήνα , ‘όπου τα παράτησαν όλα , φύρδιν μίγδην , δεν θα είχατε προβεί στην εκ νέου παραχώρηση.
Ο χώρος του Δημοτικού Συμβουλίου είναι χώρος ιερός. Δεν είναι χώρος για πολιτιστικές ή άλλες εκδηλώσεις.
Η αρχιτεκτονική του και η διακόσμησή του είναι αποτέλεσμα μελέτης , άποψης και θέλησης όλων των συμμετεχόντων.
Έχω την εντύπωση ότι δεν είναι ηθικά αποδεκτές οι έστω και προσωρινές επεμβατικές ενέργειες , όπως έγινε με τη κάλυψη της εικόνας της Παναγίας από πανό του ΚΚΕ. ( τα μικρόφωνα δουλεύουν το ίδιο καλά με όποιο μπακράουντ κι αν είναι στο πλάνο) .
Δεν ξέρω πως θα ένιωθε το σύνολο των Δημοτικών Συμβούλων, αν σε μια παρόμοια εκδήλωση, ένας Τουρκικός Σύλλογος είχε αντικαταστήσει την Ελληνική Σημαία με Τούρκικη;
Κύριε Πρόεδρε των Εργαζομένων στο Δήμο, συγχαρητήρια!
Αν και όψιμος υποστηρικτής του ΚΚΕ στην Ηγουμενίτσα, κατάφερες και έχεις κάνει ένα στρατό από στρατιωτάκια ‘’ ακούνητα, αμίλητα, αγέλαστα ‘’ είλωτες του ΚΚΕ και του ΠΑΜΕ. Κανένας δεν διαμαρτύρεται για τις αγγαρείες που του επιβάλεις .
Με τι ανταλλάγματα;
Θα πάρουν γάλα , θα πάρουν γάντια, θα τους πας εκδρομή …… πώς;
Με αυτά που δικαιούνται και τους τα παρέχει ο νόμος και με τα χρήματά τους.
Κύριε Δώρη Δήμα, Δημοτικέ Σύμβουλε.
Γνωριζόμαστε τριάντα χρόνια, Σας θεωρώ και εσάς υπεύθυνο άτομο και θέλω να πιστεύω ότι δεν θα επιτρέπατε εν γνώσει σας αυτή την κατάσταση.
Υπηρετώ το θεσμό του Δημοτικού Συμβουλίου τριάντα χρόνια και πιστεύω ότι έχω δικαίωμα άποψης και λόγου.
Βαγγέλης Χαλμαντζής

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *