Δημοτικός Ναυταθλητικός Όμιλος: «Θυμόμαστε για το αύριο»

Share Button

Η σημερινή ημέρα, είναι ημέρα μνήμης για την Ελλάδα. Μνήμης για τους αγώνες και τη διεκδίκηση της Ελευθερίας. Μνήμης και τιμής για τους ανθρώπους που πρόσφεραν τη ζωή τους για αυτό τον αγώνα.
Οι λαοί, όμως, που επιδιώκουν την επικράτηση της Ειρήνης και της δημιουργικής συμπόρευσης των λαών για το μέλλον, επενδύουν στη συνεργασία, τη γνωριμία των λαών, στην άμβλυνση των διαφορών, του ρατσισμού και των προκαταλήψεων.
Αυτό το όραμα έχουμε στο Ναυταθλητικό Όμιλο Ηγουμενίτσας και το υλοποιούμε έμπρακτα με το πρόγραμμα του ΕΓΙΝ «Θυμόμαστε για το αύριο». Έτσι καλωσορίζουμε τους προσκεκλημένους μας από το Βερολίνο που εμφορούνται από τις ίδιες ιδέες με εμάς, στο πλαίσιο του προγράμματος ανταλλαγής που εκπονούμε. Δίνουμε την ευκαιρία στους νέους και των δυο χωρών, ακόμα και σε μια τόσο ιδιαίτερη μέρα, να συνομιλήσουν και να σχεδιάσουν το μέλλον ελπιδοφόρα. Να αξιοποιήσουν δημιουργικά τα διδάγματα του παρελθόντος και να αποτελέσουν τους πυλώνες για τη διάδοση του ανθρωπισμού.
Η εικόνα των ομάδων και των δυο χωρών, που παρελαύνουν μαζί, ενυλώνοντας και το γνήσιο αθλητικό πνεύμα και την έμπρακτη προσπάθεια για την ειρηνική συμβίωση των λαών, αποτελεί για τον ΔΝΟΗ, θεμελιώδη αρχή και έναυσμα για έμπνευση για όλους.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *