ΔΝΟ Ηγουμενίτσας: Από μια “παράγκα” πριν από 25 χρόνια έγινε ολόκληρο σύγχρονο ναυταθλητικό κέντρο

Share Button

Εικοσιπέντε χρόνια ιστορίας συμπληρώνει φέτος ο Δημοτικός Ναυταθλητικός Ομιλος Ηγουμενίτσας.

Ο προπονητής και ιδρυτικό στέλεχος του συλλόγου Κώστας Κιτσάτης επιχειρεί να κάνει και μια ιστορική αναδρομή: «Βρίσκομαι στον Δημοτικό Ναυτικό Όμιλο Ηγουμενίτσας από το 1995, την χρονιά την οποία και ιδρύθηκε. Είχα την τιμή και να αποτελέσω ιδρυτικό στέλεχος του συλλόγου αυτού, αλλά και να κατέχω θέση προπονητή από τότε. Δόξα τω Θεό όλα πήγαν καλά.

Ξεκινήσαμε την προσπάθεια να φτιάξουμε τον όμιλο με τη βοήθεια του Δήμου Ηγουμενίτσας, ο οποίος μας παραχώρησε μια έκταση 5,5 στρεμμάτων. Φτιάξαμε μια “παράγκα”, η οποία στην πορεία εξελίχθηκε σε ολόκληρο ναυταθλητικό κέντρο. Οι εγκαταστάσεις μας περιλαμβάνουν τρία κτήρια. Διαθέτουμε γυμναστήρια, λεμβαρχία και σιγά σιγά προσπαθούμε να τελειώσουμε και το κωπηλατήριό μας.Το παλεύουμε όσο περισσότερο μπορούμε. Αυτή είναι με λίγα λόγια η 24ετή ιστορία μας, με πολλές δύσκολες στιγμές, αλλά και με πολλές χαρές».

Οι εργασίες συντήρησης και βελτίωσης των εγκαταστάσεων προχωράνε με γοργούς ρυθμούς καθώς εγκρίθηκε κονδύλιο από την Περιφέρεια Ηπείρου, ενώ παράλληλα εκφράζεται αισιοδοξία πως μέχρι το καλοκαίρι θα έχουν ολοκληρωθεί και τα έργα στο κωπηλατήριο που αποτελεί και διακαή πόθο των προπονητών και αθλητών.

 

 

1 response on ΔΝΟ Ηγουμενίτσας: Από μια “παράγκα” πριν από 25 χρόνια έγινε ολόκληρο σύγχρονο ναυταθλητικό κέντρο

  1. Χίλια μπράβο και καλή συνέχεια Κώστα να δώσει ο Θεός να ζήσεις κιαλες χαρές

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *