Δωρεάν…επαναστάτες!!!

Share Button

Μετά, την εκ των έσω κατάρρευση των πρώην σοσιαλιστικών χωρών, ο καπιταλισμός, έγινε μονόδρομος και επιβλήθηκε σε όλες τις χώρες του πλανήτη μας, ακόμα και στις λιγοστές που ακόμα επιμένουν να ονομάζονται κουμμουνιστικές. Προφανώς ζηλέψανε τους καπιταλιστές και αποφασίσανε να απαλλοτριώσουν τον πλούτο που συσσώρευσαν, οι εργαζόμενοι στις πρώην σοσιαλιστικές χώρες για να γίνουν, τα πρώην στελέχη των εκεί κουμμουνιστικών κομμάτων, δισεκατομμυριούχοι καπιταλιστές.

Να σκεφτείτε ότι, ο Πούτιν και η εκλεκτή του παρέα της πρώην ΚΑ ΓΚΕ ΜΠΕ, με τα δισεκατομμύρια τους, κυβερνούν, ανελλιπώς τη Ρωσία τα τελευταία τριάντα και χρόνια. Ο δισεκατομμυριούχος, Γεβγκένι Πριγκόζιν, ως επικεφαλής των ιδιωτικών μισθοφορικών ρωσικών στρατευμάτων, έχει στην διάθεσή του, πάνω από 50.000 χιλιάδες άνδρες, που πυροβολούν και σκοτώνουν ασύστολα, εναντίον δικαίων και αδίκων, σε διάφορες χώρες { Λιβύη, Ουκρανία, Σουδάν κ.λπ. }. Όλα αυτά γίνονται με τα λεφτά που οικειοποιήθηκαν από τους εργαζόμενους των πρώην σοσιαλιστικών χωρών.

Τα αντίστοιχα κόμματα που υπήρχαν, και υπάρχουν ακόμα στις καπιταλιστικές χώρες, το παίζουν πόντιοι Πιλάτοι. Ενώ πολλά, από αυτά, ευθύνονται για εμφύλιους πολέμους, για αγώνες ενάντια στις καπιταλιστικές επενδύσεις, που στην ουσία ηθελημένα προσπαθούν να στερήσουν την εργασία σε όλους αυτούς που μπορούν να απασχοληθούν σε αυτές κ.λπ. Επιπλέον δεν αναλαμβάνουν τις ευθύνες τους για την συνολική αποτυχία του κουμμουνιστικού ιδεώδους, γιατί δεν θέλουν να διαλύσουν τα κόμματα τους. Επειδή δεν επιθυμούν να αποποιηθούν, ένα μέρους του πλούτου, που έχουν συγκεντρώσει από τις συνεισφορές που εδώ και δεκαετίες τους καταβάλλουν, διάφοροι λαϊκοί αγωνιστές και εργαζόμενοι που απασχολούνται, στις κακές κατά τα άλλα καπιταλιστικές επιχειρήσεις.

Το βασικότερο, όμως όλων, είναι ότι αυτός ο πλούτος τους κρατάει ενωμένους γιατί μπορούν πλέον, να τον χρησιμοποιούν για την πάρτη τους και για τα παιδιά τους καθώς και για τα ρουσφέτια τους. Κατά τα άλλα κακώς οι εργαζόμενοι περιμένουν και πιστεύουν ότι, όλοι αυτοί θα υπερασπίσουν τα συμφέροντά τους. Στις 21 Μάη έχουμε εκλογές, ας προσέξουμε τη λένε, π. χ. η λαϊκή σούπα του ΚΚΕ, {ο λαός αγωνίζεται, για το λαό και το κόμμα είναι μαζί τους και αναμεσά τους}. Χειρότερα και από αυτά που ακούγονται στους πολιτιστικούς συλλόγους και στα συνδικάτα. Σκεφτείτε ότι, δεν τολμούν να παρουσιάσουν, ούτε καν ένα εναλλακτικό μοντέλο, ενάντια στο καπιταλιστικό σύστημα, κατά τα άλλα όλα θα τα προσφέρουν δωρεάν, εάν εκλεγούν, επειδή έχουν βρει, ένα μαγικό τρόπο που εξαφανίζει το όποιο κόστος απαιτεί η παραγωγή οποιουδήποτε αγαθού ή προϊόντος. Το ίδιο τροπάριο και από τα υποτιθέμενα εξωκοινοβουλευτικά κόμματα, { ΚΚΕ μ λ, μ λ ΚΚΕ, κ.λπ. }.

Η λαϊκή σούπα, απλώς αλλάζει όνομα, όπου λαός βλέπε συνεχής και περισσότερος αγώνας, για να δυναμώσει η πάλη των λαών και να συνεχισθούν με αμείωτη ένταση οι αγώνες, έως ότου μπορέσουν να μας τα προσφέρουν και αυτοί, όλα δωρεάν. Κατά τα άλλα η καταγγελία του άκαρδου καπιταλιστικού συστήματος, ξεπέρασε και το ψωμοτύρι που κάποτε, ήτανε ίσως η μόνη βασικά διατροφή που την τρώγανε, όταν τη βρίσκανε οι άνθρωποι του μόχθου και της λαϊκής δημιουργίας.

Λεωνίδας Ταφέκης

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *