Δράση για τη μετάβαση των μαθητών/ μαθητριών από το Δημοτικό στο Γυμνάσιο

Share Button

Σε συνεργασία με το Κέντρο Διάγνωσης Αξιολόγησης Συμβουλευτικής και Υποστήριξης (ΚΕΔΑΣΥ) Θεσπρωτίας το 1ο Γυμνάσιο Ηγουμενίτσας διοργάνωσε δράση για τη μετάβαση των μαθητών/ μαθητριών από το Δημοτικό στο Γυμνάσιο.

Η φιλόλογος ειδικής αγωγής κα. Μαγδαληνή Καραθανάση και η κλινική ψυχολόγος παιδιών και εφήβων κα. Χαρισοπούλου Σοφία συζήτησαν με τα παιδιά όλων των τμημάτων της Α τάξης του σχολείου μας σχετικά με τη μετάβασή τους από την Α/θμια στη Β/θμια εκπαίδευση.

Ακολούθησε η αποτίμηση με τα συμπεράσματα της δράσης σε συζήτηση όπου παρόντες ήταν ο διευθυντής με τον υποδιευθυντή του σχολείου καθώς και εκπαιδευτικοί που διδάσκουν στην Α τάξη.

Τα αποτελέσματα της δράσης θα παρουσιαστούν στο σύλλογο διδασκόντων του σχολείου όπου και θα αξιολογηθεί η πρόταση που τέθηκε για συνάντηση των παραπάνω στελεχών του ΚΕΔΑΣΥ για συζήτηση και με τους γονείς των παιδιών.

Ευχαριστούμε τον προϊστάμενο του ΚΕΔΑΣΥ Θεσπρωτίας κ. Κουρτίδη Απόστολο για την άμεση ανταπόκρισή του στο αίτημα του σχολείου για την συγκεκριμένη δράση.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *