Δραστηριότητες του ΚΑΠΗ Φιλιατών-Τσιμπούσι στην Σαγιάδα με το τέλος των θαλάσσιων μπάνιων

Share Button

K4Ποικίλες εκδηλώσεις και δράσεις πραγματοποιούνται την καλοκαιρινή περίοδο στα Κέντρα Ανοικτής Προστασίας Ηλικιωμένων (ΚΑΠΗ) των Δήμου Φιλιατών. Στόχος αυτών των δράσεων είναι η επικοινωνία, η ανάπτυξη σχέσεων αλληλεγγύης και η ενεργητική συμμετοχή των μελών. Μια δράση των ΚΑΠΗ είναι και τα θαλάσσια μπάνια, που πραγματοποιούνται το χρονικό διάστημα από 20/7/2015 ως 31/7/2015.

Ο Δήμος Φιλιατών έκανε έναρξη στα θαλάσσια μπάνια από την 06-07 έως και την 31-07 στην περιοχή της Σαγιάδας και στην πλαζ Κεραμίδι τις πρωινές ώρες όλες τις ημέρες. Οι ηλικιωμένοι μέλη του ΚΑΠΗ των Φιλιατών ευχαριστούν τον Πρόεδρου του νομικού προσώπου του δήμου Φιλιατών , όπου ανήκει το ΚΑΚΗ, κ Κώστα Μποροδήμου που ήταν πάντα στο πλευρό του συμμετέχων και ως οδηγός για την μεταφορά των ηλικιωμένων εν όψει της οικονομικής κρίσης.

Οι εργαζόμενοι του ΚΑΠΗ των Φιλιατών ευχαριστούν τον κ. Κ.Μποροδήμο με την σειρά τους για την ακούραστη προσφορά του με προσωπική εργασία και έγνοια.Τελαιυταία μέρα σήμερα για τα μπάνια του ΚΑΠΗ Φιλιατών και η σαιζόν έκλεισε με ευχές και τσιμπούσι στην πλαζ ΚΕΡΑΜΙΔΙ .Οι ηλικιωμένοι ο Πρόεδρος κ, Κ. Μποροδήμος και οι εργαζόμενοι του ΚΑΠΗ ευχαρίστησαν επίσης τον ναυαγοσώστη Πέτρο Γούλα που τους παρείχε προστασία και ασφάλεια με το ακούραστο βλέμμα του και την εκεί παρουσία του.

K6K3K9

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *