Δύο συλλήψεις για κλοπή στο Καραβοστάσι Πέρδικας

Share Button

συλλήψεις φυγόποινωνΔύο (02) αλλοδαποί συνελήφθησαν, μεσημβρινές ώρες χτες, για κλοπή στη θαλάσσια περιοχή «ΚΑΡΑΒΟΣΤΑΣΙΟΥ» Πέρδικας Θεσπρωτίας από στελέχη της Λιμενικής Αρχής Ηγουμενίτσας.
Συγκεκριμένα, οι ανωτέρω εντοπίστηκαν εντός φουσκωτού σκάφους, το οποίο έπλεε ακυβέρνητο λόγω μηχανικής βλάβης, χωρίς να φέρουν κανένα παραστατικό ή έγγραφο νόμιμης κατοχής και κυκλοφορίας αυτού.
Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ηγουμενίτσας, που διενεργεί την προανάκριση κατά την αυτόφωρη διαδικασία, κατασχέθηκε το σκάφος.
Επίσης:
Δύο (02) παράνομα εισελθόντες αλλοδαποί, συνελήφθησαν, πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, εντός του λιμένα εξωτερικού Ηγουμενίτσας, από τα στελέχη του Γραφείου Ασφάλειας της οικείας Λιμενικής Αρχής.
Συγκεκριμένα, ένας 41χρονος αλλοδαπός κατείχε και επέδειξε πλαστό ταξιδιωτικό έγγραφο, ενώ ένας 30χρονος αλλοδαπός κατείχε και επέδειξε διαβατήριο χωρίς σφραγίδα εισόδου σε έδαφος Schengen, με σκοπό την παράνομη έξοδό τους από τη χώρα.
Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ηγουμενίτσας, που διενεργεί την προανάκριση, κατά την αυτόφωρη διαδικασία, κατασχέθηκαν τα ανωτέρω έγγραφα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *