Δύο τριαθλητές από την Ηγουμενίτσα διακρίθηκαν σε αγώνα στο Μεσολόγγι

Share Button

Σε αγώνα τριάθλου στο Μεσολόγγι πήραν μέρος δύο αθλητές του il Porto Triathlon Igoumenitsa ανεβαίνοντας αμφότεροι στο βάθρο των νικητών ύστερα από εξαιρετική εμφάνιση.

Στην Ολυμπιακή απόσταση ο Θοδωρής Ζαραβούτσης Θεόδωρος τερμάτισε στην 8η θέση γενική και 1η ηλικιακή, ενώ στην απόσταση Sprint ο Αλέξανδρος Νικολάου κατετάγη 4ος στη γενική και 1ος στην ηλικιακή κατηγορία 40-49.

Το πρώτο Multisport Festival του 2023 με την ονομασία «MESSOLONGHI EXPERIENCE – ΤΡΙΑΘΛΟ ΖΩΗΣ» διεξήχθη στην Ιερή πόλη του Μεσολογγίου υπό τη συνδιοργάνωση του Κολυμβητικού Συλλόγου Επιλέκτων, της Αθλητικής Ομοσπονδίας Νεφροπαθών και Μεταμοσχευμένων (Α.Ο.Ν.Μ.), του Δήμου Ι.Π. Μεσολογγίου και της Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας και αφιερώνεται στη Δωρεά Οργάνων και στη διάδοση του μηνύματος: «ΓΙΝΕ ΗΡΩΑΣ, ΔΩΣΕ ΖΩΗ».

 

Το πρόγραμμα του μεγάλου αυτού αθλητικού Φεστιβάλ περιλαμβάνει αθλήματα τύπου Olympic triathlon, Sprint triathlon, Aquathlon sprint, Sprint/Olympic triathlon relay, Children triathlon, Children aquathlon.

Η μεγάλη αυτή αθλητική γιορτή είναι αφιερωμένη σε ένα ιερό σκοπό και στο πέρας της εκδήλωσης θα βραβευτούν ιδιαίτερα οι οικογένειες των συνδημοτών μας που με μεγαλείο ψυχής, παρά τον πόνο και την θλίψη, που βίωσαν εξαιτίας της απώλειας των αγαπημένων τους προσώπων, βρήκαν το σθένος και το κουράγιο να δωρίσουν τα όργανα των παιδιών τους. Η κίνηση αυτή αποτελεί την ελάχιστη ένδειξη σεβασμού και ευχαριστιών προς την ιερή αυτή δωρεά που μέσα από την απώλεια έδωσε ζωή σε άλλους συνανθρώπους μας χαρίζοντας ζωή και ελπίδα.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *