Δυσφορία του ΟΛΗΓ για την απουσία του Οργανισμού από τη συζήτηση σχετικά με τη μελέτη Χωροταξικού Πλαισίου Ηπείρου

Share Button

igoumenitsa-limaniΜετά λύπης μας πληροφορηθήκαμε, μέσω των μέσων μαζικής επικοινωνίας, για την πρόσφατη ανοικτή σύσκεψη και διαβούλευση σχετική με τη μελέτη Χωροταξικού Πλαισίου Ηπείρου, όπου μεταξύ άλλων συζητήθηκαν και θέματα που αφορούν τις δραστηριότητες του Λιμένα Ηγουμενίτσας. Μια σύσκεψη στην οποία θα μπορούσε η άποψή μας να έχει θέση και να δώσει απαντήσεις σε προβληματισμούς που προέκυψαν.

Ο Οργανισμός Λιμένος Ηγουμενίτσας προχωρά με γνώμονα εγκεκριμένα επιχειρησιακά σχέδια, λαμβάνοντας υπόψη την υπόστασή του ως άρρηκτο και αναπόσπαστο κομμάτι της Ηπείρου, αλλά και ως λιμάνι εθνικής σημασίας. Διατιθέμεθα να θέσουμε όλα τα στοιχεία για την διαμόρφωση ολοκληρωμένης άποψης σε όποια δημόσια διαβούλευση πραγματοποιηθεί στο μέλλον και αφορά τη λειτουργία του Λιμένα Ηγουμενίτσας στα πλαίσια της ευρύτερης ανάπτυξης της Ηπείρου.

Θέλουμε να πιστεύουμε ότι η καλή πρόθεση και ο συντονισμός θα δώσουν λύση σε προβλήματα που τυχόν ανακύψουν και ότι μπορούμε να συμβάλουμε, ως φορέας διαχείρισης του Λιμένα Ηγουμενίτσας. Η ανάπτυξη της ευρύτερης περιοχής της Ηπείρου είναι ένα ζήτημα που αφορά όλους και ο Λιμένας Ηγουμενίτσας αποτελεί σημαντικό κρίκο στην πραγματοποίηση των στόχων.

Ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος

της Ο.Λ.ΗΓ. Α.Ε.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *