ΕΕΤΑΑ -Παιδικοί σταθμοί: «Κλείδωσε» η παράταση -Πότε οι αιτήσεις για δημοσίους υπαλλήλους

Share Button

Ολιγοήμερη παράταση στην ηλεκτρονική υποβολή των αιτήσεων για τη συμμετοχή των ενδιαφερόμενων στο Πρόγραμμα της Δράσης «Εναρμόνιση Οικογενειακής και Επαγγελματικής Ζωής», που αφορά στους Παιδικούς Σταθμούς καθώς και στα ΚΔΑΠ και ΚΔΑΠΑμεΑ, για το σχολικό έτος 2021-2022, πρόκειται να δώσει η ΕΕΤΑΑ.

Σύμφωνα με πληροφορίες της aftodioikisi.gr, η παράταση σχεδιάζεται να είναι δύο -τριών ημερών, δηλαδή, ανάλογη του χρόνου που χάθηκε, λόγω των τεχνικών προβλημάτων που παρατηρήθηκαν στην πλατφόρμα. Υπενθυμίζεται ότι η υποβολή αιτήσεων ξεκίνησε στις 19 Ιουλίου και τα τεχνικά προβλήματα αποκαταστάθηκαν πλήρως σήμερα, ενώ η προθεσμία λήγει στις 3 Αυγούστου. Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι, με βάση τα σημερινά δεδομένα, και αν δεν υπάρξουν νέα τεχνικά προβλήματα, σχεδιάζεται παράταση έως το τέλος της πρώτης εργάσιμης εβδομάδας του Αυγούστου.

Ξεκινούν και οι αιτήσεις για τους δημοσίους υπαλλήλους

Την ίδια ώρα στην ΕΕΤΑΑ αναμένουν την υπογραφή της ΚΥΑ και της σχετικής προγραμματικής σύμβασης, προκειμένου να ανοίξει η πλατφόρμα για το (παράλληλο) Πρόγραμμα Οικονομικής Στήριξης Οικογενειών με Παιδιά Προσχολικής Ηλικίας» για τον κύκλο περιόδου 2021-2022.

α) υπάλληλοι, μόνιμοι και αορίστου χρόνου, του Δημοσίου, των Ν.Π.Δ.Δ. καθώς και των Ο.Τ.Α. (α’ και β’ βαθμού),  ή

γ) μισθωτές/αυτοαπασχολούμενες στον ιδιωτικό τομέα οι οποίες υπέβαλαν αίτηση συμμετοχής στην συγχρηματοδοτούμενη Δράση «Εναρμόνιση οικογενειακής και επαγγελματικής ζωής» Κύκλος 2021-2022 πλην αποκλείονται του δικαιώματος λήψης voucher της Δράσης αυτής λόγω εξάντλησης του προϋπολογισμού της.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *