Εγκαίνια της γέφυρας Αχλαδέας Φιλιατών-Πλούσιο φωτορεπορτάζ

Share Button

A10Παρουσία πλήθους κόσμου και του βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας Βασίλη Γιόγιακα πραγματοποιήθηκαν την Τρίτη τα εγκαίνια της γέφυρας Αχλαδέας Φιλιατών. Η παράδοση της Γέφυρας έχει χαρακτηριστεί από όλους έργο ανάπτυξης και επιβίωσης για την περιοχή. Πρόκειται για ένα έργο που ανακουφίζει τους μόνιμους κατοίκους οι οποίοι ασχολούνται επί το πλείστον με την γεωργία και την κτηνοτροφία. Επίσης ανακουφίζει του κατοίκους τους δύσκολους χειμερινούς μήνες αφού όταν ο ποταμός Καλαμάς πλημμύριζε η περιοχή ήταν αποκλεισμένη και αποκομένη και οι κάτοικοι αφημένοι στην τύχη τους δεν μπορούσαν να περάσουν από κάποια διέξοδο προς κάποιον κεντρικό δρόμο.
Τα εγκαίνια έγιναν από τους Ιερείς παπά Μάρκο και παπά Θεοφάνη. Αφού εγκαινιάστηκε το έργο από τον Δήμαρχο Φιλιατών κ Σπύρο Παππά με το παραδοσιακό κόψιμο της κορδέλας, οι προσκεκλημένοι απολαύσανε εκλεκτά εδέσματα (μοσχάρι με κριθαράκι σπεσιαλιτέ του γνωστού «Σούπερ Μάγειρα» Μήτση Πέτρο. Το παρών επίσης έδωσαν δημοτικοί και περιφερειακοί σύμβουλοι.
Αψογη η οργάνωση από τον δραστήριο Αντιδήμαρχο κ. Παύλο Μπέλλο που ακούραστα έτρεχε να συντονίσει την εκδήλωση. Οι κ.κ. Δημήτρης και Γιώργος Κομίνης βάλανε το Μοσχάρι ογδόντα (80) κιλών και τα υπόλοιπα τα πρόσφερε ο οργανωτικός και εργατικότατος Πρόεδρος της κοινότητας Αχλαδέας κ. Γιώργος Μπουζούρης.

Επιμέλεια-Φωτογραφίες: Ν.Κ.

A8

gefura2gefyra1

gefyra2gefira

A4 (1)A3 (1)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *