Έγκλημα και Προδοσία

Share Button

του Ηλία Ελλάνικου

Οι φονικές αυτές στάσεις πάνε μαζί, όταν αφορούν στην Πατρίδα. Έγκλημα: να σκοτώνεις τη Χώρα πουλώντας την, φανερά, δόλια, συνωμοτικά, με τις πλάτες των Εχθρών, είτε μέσα της βρίσκονται εκείνοι – οι χειρότεροι! – είτε περιμένουν να εισβάλλουν …ειρηνικά στα εδάφη της, αγοράζοντάς την. Πράξη Εσχάτης Προδοσίας, για τους «Φύλακες» τού Έθνους.

Να πουλάς ένα διαμάντι τής Αττικής, το «Ελληνικό», με υποδομές ανάπτυξης, με αεροδρόμιο, στον αφρό τής θάλασσας, γιατί είσαι ανίκανος να το αξιοποιήσεις, είναι πράξη Προδοσίας. Να βλέπεις το Λαό που σε εξέλεξε να υποφέρει και να τον αγνοείς, επιδεικτικά πουλώντας, σ’ αυτούς που τον ρήμαξαν, το δημόσιο αγαθό, συνιστά Έγκλημα α΄ βαθμού.

Δεν υπάρχει Νομοθεσία που καλύπτει παρόμοια Εγκλήματα. Αν φτιάχτηκε από λωποδύτες και επίορκους των Κομμάτων, με την καθοδήγηση Πλουσίων τής Γης, τότε ένα επιβάλλεται: να απορριφθούν αυτά τα Κόμματα από το Σύνταγμα τής Χώρας και να συλληφθούν οι πρωταίτιοι τού Φονικού. Να καταδικαστεί, δε, συλλήβδην, το πολιτικό Σύστημα που ανέχτηκε και συναίνεσε σε τέτοια νομική Εκτροπή εθνικών διαστάσεων.

Να βλέπεις τη Χώρα σε επιθανάτιο ρόγχο, να χάνει πλήθος παιδιά από αυτοκτονίες, πολίτες από σκόπιμες ελλείψεις στο σύστημα Υγείας και – μην το ξεχνάμε – αέναους  αιματηρούς εκπατρισμούς κι εσύ να …δανείζεις χρήματα τού Λαού σε αγοραστές δημόσιας γης, να φτιάξουν Ιδιωτικές Εγκαταστάσεις, όταν, και εξαιτίας τους είμαστε καταχρεωμένοι, σε ληστρικά Διεθνή Ταμεία, αυτό δεν έχει δικαιολογίες κι επιχειρήματα αναπτυξιακά!

Να τα κάνεις αυτά, γιατί έχεις πλάτες ξένης «Αδελφότητας», της οποίας είσαι μέλος, αλλά ο Λαός σε ψήφισε, γιατί… πιστεύει σε σένα κι εσύ τον ξεγελάς, κατάμουτρα πετώντας του τη «δεξιά» ή την «αριστερή» Αλητεία, τότε, χάνεις το δικαίωμα να ζεις και να αναπνέεις σ’ αυτή τη Χώρα. Κανείς ποτέ δεν πουλά την Πατρίδα, όταν τη νιώθει δική του.

Δοκιμάζουν τις αντοχές μας. Βολιδοσκοπούν προθέσεις κι αντιδράσεις. Δημιουργούν ακατάπαυστα χώρο για νέες πωλήσεις που τις βαφτίζουν «Επενδύσεις»! Μας πουλάνε παραμύθια για νέες δουλειές που θα δώσουν οι Μεγιστάνες τού Πλούτου με τα …αγύριστα δάνεια και μας αγοράζουν, με τη διαπλοκή τής εκδιδόμενης Πολιτικής!

Όταν χάφτουμε τις «μύγες» αυτές, σαν κουτορνίθια, τότε, δεν μας αξίζει κάτι καλύτερο, ούτε νά ’μαστε γόνοι Ελλήνων, ας τα παρατήσουμε όλα στους Κλέφτες, στους ατελείωτους μετανάστες που φέρνουν στη Χώρα να αντικαταστήσουν τον πληθυσμό της. Που ποτίστηκε με ιδρώτα και αίμα αλλά άλλοι δρέπουν τους καρπούς τού προγονικού λαϊκού μόχθου.

Ας αφεθούμε σε Πλούσιους και Πολιτικούς Εγκληματίες, στους όποιους ξένους Επιδρομείς που με το πρώτο σύνθημα θα στραφούν εναντίον μας, να μας εξορίσουν  από τη γη μας, αν τα βάλουμε με την Οικονομική και Πολιτική Ελίτ τής Χώρας. Που έφερε «Στρατό» κι από άλλες Ηπείρους να μην γίνουμε ποτέ ξανά κύριοι τής Πατρίδας και της ζωής μας.

Πρόκειται για Έγκλημα και Προδοσία επικών διατάσεων! Αυτήν την ώρα, κρίνεται, στην ελληνική γη, η τύχη τού κόσμου. Όπως τότε που μια χούφτα Αθηναίοι και Πλαταιείς, με καρδιά λιονταριού, όχι νεοελληνικής κότας, έσωσαν τον Πολιτισμό. Εκεί, στο Μαραθώνα, σε κάθε γωνιά τής Ελλάδας που αναπνέει …Ιστορία, βούλεται, ο νέος «Πέρσης», ο αυτοκράτορας τής Δύσης, να καταλύσει τις ελευθερίες και τις αξίες τής ανθρωπότητας.

Και να τις παραδώσει σε κάθε Ιδιώτη- Κλεφτρόνι τής Γης, που  θεωρεί το Δημόσιο Αγαθό… δικό του και θέλει, διακαώς, να βάλει, κάτω από την μπότα του, τον Πλανήτη και τους κατοίκους του. Να αγοράσει όχι μόνον  τη γη αλλά να μετατρέψει τους ανθρώπους σε δούλους. Που θα δουλεύουν γι’ αυτόν για ένα κομμάτι ψωμί, όπως σήμερα!

Η Ιδιωτική Οικονομία, αφού διέφθειρε το Δημόσιο και το παρουσίασε ως …απόρριμμα, θέλει να το αγοράσει, να εγκαταστήσει Βασιλεία δαιμονισμένης ιδιοτέλειας και Τυραννίας. Δεν σταματά μπρος σε τίποτε. Όλα τα Μέσα δικά της κι αυτά τού Κράτους. Η Αστυνομία δεν είναι, πια, τού Λαού – κι ας την πληρώνει – μα τού Πλούτου. Πραξικόπημα, σχεδιασμένο, με τη συνέργεια τής Πολιτικής για να μην αποτύχει, σε όλα τα μήκη και πλάτη τής Γης.

Η αρχαία Ελλάδα, Κέντρο τού γήινου Πολιτισμού, …πρώτος στόχος! Εκ των ένδον. Η αλλοτριωμένη «Αριστερά», η ιδιωτική «Δεξιά», συνεπικουρούντος τού ανθελληνικού, νεωστί, ευρω-«Σοσιαλισμού», δουλεύουν για το ξεπούλημα της! Αφού μας παρέσυραν σε ύπνο βαθύ να χάσουμε τα πάντα: ζωή, ανθρωπισμό, εθνικό Πολιτισμό.

Δίχως περιστροφές, εκείνο που χρειάζεται, και το λέμε κάθε μέρα στις κουβέντες μας, είναι όχι μόνον η, δια του τιμίου …ξύλου – βγαλμένη κι από τον …Παράδεισο! – Τιμωρία  στους Εγκληματίες και Προδότες τής Χώρας, αλλά η παραπομπή τους σε Εθνικό Δικαστήριο.

Δεν γίνεται ο Στρατιώτης που εγκαταλείπει τη μάχη να τιμωρείται με θάνατο και οι πολιτικοί αγύρτες, που παρατούν την Πατρίδα στα χέρια εχθρών και αλλότριων Συμφερόντων, να επιβραβεύονται εθνικά και να χαίρουν τιμής καθολικής! Να είναι, δε, πρωταγωνιστές τής πολιτικής Σκηνής, ενώ η Πατρίδα βρίσκεται σε κλοιό θανάτου!

Ας επανεξετάσουμε το μόνο μέτρο, που θα αποκαταστήσει, δραστικά, την Ισορροπία και Λογική, στη Χώρα: την Εσχάτη των Ποινών για πολιτικά Εγκλήματα. Όσο αποτρόπαια κι αν είναι αυτή! Και τούτο, γιατί στην Πατρίδα, πλέον, δεν τελείται μια απλή αγοραπωλησία εδαφών αλλά ο δολοφονικός αφανισμός της, με ό,τι έμψυχο και φωτεινό έχει πάνω της.

Δεν συντελείται μονάχα μια περιορισμένης έκτασης δοσοληψία, φυσιολογική, ίσως, και επωφελής, εθνικά, αλλά ένας πραγματικός Πόλεμος, με στόχο να γονατίσει τη Χώρα-Πειραματόζωο και, μαζί της, όλον τον Κόσμο, στα συμφέροντα των οικονομικά Ισχυρών!

 

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *