Εγκληματική Προκλητικότητα

Share Button

του Ηλία Ελλάνικου

Η εικόνα μιλούσε από μόνη της: σε κατάστημα τηλεφωνικών αγορών τρεις Ασιάτες εργαζόμενοι και μία Ελληνίδα! Όχι στα κεντρικά τής Αθήνας αλλά κάπως παράμερα για να μην δώσουμε τώρα στόχο. Ωσότου έρθει ο καιρός και παγιωθεί η νέα κατάσταση. Όπως τη θέλουν οι Δυτικοί και βολεύει, ασφαλώς, τους φίλους μετανάστες και νέους εποίκους εξ Ανατολών! Σε λίγο και εκ του Νότου και του Βορρά, αν αυτό δεν έχει ήδη ξεκινήσει!

Οι Έλληνες στα τέσσερα σημεία τού ορίζοντα να σκορπίζουν ξανά, φορτωμένοι πολλοί με πτυχία και πίκρα και οι νεοφερμένοι, από χώρες, που δεν συγκρίνονται με τη δική μας στην Οικονομία, να μπαίνουν φυτευτοί στις Επικοινωνίες, που πουλήσαμε, ανερυθρίαστα, «πατριώτες» και μη, αύριο-μεθαύριο και στο Δημόσιο, σαν να μην συμβαίνει τίποτε στη Χώρα που τρώει τα παιδιά της, στο Κράτος τής αδικίας και ποικίλης αθλιότητας.

Η Ελλάδα να …ξεφορτώνει σε πλήθος χώρες τού κόσμου το νεανικό δυναμικό της και εδώ, παράνομα, να φέρνει φτωχούς, αντιδραστικούς, παραβατικούς όλων των ηπείρων. Εμείς να διώχνουμε τα παιδιά μας για να βρουν αλλού τα …όνειρά τους και οι απόγονοι των Κοτζαμπάσηδων, με τους πολιτικούς Νάνους των κομμάτων Εξουσίας – οι Μεγάλοι Ένοχοι! – να καλωσορίζουν στη Χώρα τής …αφθονίας -«ευδαιμονίας» τούς μετανάστες όλης της Γης!

Μια …αντικατάσταση πληθυσμού, που δεν έχει προηγούμενο σε άλλη χώρα! Ξεκινά από την Αθήνα! Ο παράνομος Συρφετός εκεί είναι …πλειοψηφία! Με τις ανατολικές Χώρες τής Ευρώπης να έχουν …κλείσει τις πόρτες σε ξένους – προσώρας, βέβαια! – αφού ο σχεδιασμός τής κατάληψης τής ευρωπαϊκής ηπείρου και της αναγκαστικής «μείξης» των φυλών, δίκην Ηνωμένων Πολιτειών και Εταιρειών τού Πλούτου, άνωθεν αυτών, είναι σε εξέλιξη!

Το Δυτικό Μπλοκ και η Νέα Ρώμη χρησιμοποιούν πρωτόγνωρες μεθόδους. Αντί να επιβληθούν στρατιωτικά, όπως οι Ναζί, πράγμα που θα ήταν αδύνατο με τα τωρινά δεδομένα ή θα στοίχιζε ασύμφορα ποσά στους κρατικο-ιδιωτικούς προυπολογισμούς και με αμφίβολη αποτελεσματικότητα, επιβάλλουν, πρώτα, την ισοπέδωση των Εθνών, κάνοντας τους κατοίκους τής Γης να αισθάνονται από τώρα πολίτες τής Αυτοκρατορίας.

Έπεται η Τυραννία, όταν και η τελευταία Χώρα θα έχει παραδοθεί στην «Ελεύθερη Οικονομία» των Ισχυρών και η Παγκόσμια Κοινότητα θα ελέγχεται απόλυτα. Η Βαβέλ των αναμεμειγμένων Εθνοτήτων, που δοκιμάζει ήδη τη δυτική κοινωνία και τον πολιτισμό της, καθώς και η πολιτική των διαφυλετικών «ενοποιήσεων» στο δυτικό ημισφαίριο αποτελεί τον προπομπό τής υποδούλωσης των ανθρώπων και δη τής Ευρώπης.

Της μόνης Ηπείρου που θα μπορούσε να αντιπαρατεθεί στη Νέα Τάξη πραγμάτων. Η ανάδειξη ανίκανων Ηγεσιών ή προσφιλών στο Εταιρικό Κεφάλαιο, είναι ο Δούρειος Ίππος για την άλωση τής γηραιάς Γης. Που αυτοκτονεί ιστορικά, πολιτικά, πολιτισμικά. Που δένεται στο άρμα τού Αυτοκράτορα, ο οποίος ονειρεύεται το γύρο τού Θριάμβου στον Πλανήτη. Αρκεί να υποταχθεί η Ευρώπη και μάλιστα η μεγαλύτερη Χώρα της, η Ρωσία!

Που κρατά ακόμη όρθια την ανθρωπότητα! Ενώ οι Δαίμονες λυσσομανούν γύρω της για να τη γονατίσουν! Και οι τυχοδιώκτες την προκαλούν! Και η προπαγάνδα των Δυτικών από το πουρνό ως το βράδυ βομβαρδίζει τα μυαλά των ανθρώπων. Γιατί εκεί, στη Ρωσική Ομοσπονδία, η Πολιτική έχει το πάνω χέρι! Γιατί στη Ρωσική Στέπα υπάρχει ακόμη Πατρίδα, που δεν την έχει διαλύσει η άναρχη και αποικιοκρατική Ιδιωτική Οικονομία!

Αν δεν αντιστραφεί η ισχυρή ροπή διάλυσης Εθνών και Λαών, μας περιμένουν βαθιά σκοτάδια! Το παρήγορο είναι ότι πολίτες, που στο όνομα τού ανθρωπισμού καλωσόρισαν τη νέα κατάσταση, τώρα επαναπροσδιορίζουν τη στάση τους! Οι Δυνάμεις τής Οικονομίας, που οδηγούν και καθορίζουν τις τύχες τού κόσμου, είναι άπληστες και τυφλές! Δεν τους ενδιαφέρει ο άνθρωπος και η Φύση αλλά το Χρήμα! Ήδη παίρνουμε μια γεύση!

Αν δεν πούμε την αλήθεια και δεν παραμερίσουμε το φόβο μη μας …πάρουν το κεφάλι, αν δεν επιδιώξουμε την Κοινωνική Επανένωση, ξεκινώντας από τον εαυτό μας, το χωριό, το συνοικισμό, την πόλη, αν δεν καταφέρουμε καίριο πλήγμα στις Δυνάμεις – κομματικές και οικονομικές- που μας θέλουν κομμάτια και κολλημένους στο δικό τους κόσμο των ολίγων Αφεντικών και αναρίθμητων δούλων, είμαστε …χαμένοι!

Όλες οι συνθήκες εξόντωσης των Εθνών στο …προσκήνιο! Προσέτι, οι ηγεσίες τής Δύσης συσπειρωμένες και έτοιμες να προκαλέσουν νέο Εμφύλιο στην Ευρώπη! Οι ΗΠΑ και, πιο χαλαρά, λόγω παρελθόντος, η Γερμανία, οδηγούν την κούρσα! Η Βρετανία ξαναθυμάται την ηγεμονία κι αποζητά καλύτερη θέση. Η πίστα είναι γεμάτη από Χώρες που βιάζονται να μας οδηγήσουν σε απανωτά …ατυχήματα. Όμοια με των δύο Παγκοσμίων Πολέμων!

Στο μεταξύ, οι συμφωνίες κλείνονται η μία μετά την άλλη! Μεταξύ Επιχειρηματιών της Γής. Μεταξύ ελληνο-πακιστανικών Εταιρειών. Με τίμημα βαρύ για τον ελληνικό Λαό. Ο όρος να δουλέψουν Πακιστανοί στον προαστιακό τής Αθήνας …απαράβατος! Οι άνεργοι Έλληνες να …ελέγχονται προσέτι από τους μέχρι χθες παραβάτες των συρμών! Και οι πολίτες να παρακολουθούν με οργή τους αποικιοκράτες και τους …πολιτικούς Νταβατζήδες τους!

Ο Αυτοκράτορας και τα ευρωπαϊκά τσιράκια του, που βοηθούν στο κλείσιμο των Συμφωνιών, το θεωρούν προϋπόθεση. Τους ενοχλεί η ελληνική Φυλή να κατοικεί το πιο όμορφο και πλούσιο -όχι για το Λαό! – κομμάτι τής λεκάνης τής Μεσογείου! Τους ανησυχεί που ο Πολιτισμός της βρίσκεται στον αντίποδα τού δυτικού Υλισμού. Τους φοβίζει ένα ξέσπασμα τού Έθνους μας που γι’ αυτούς δεν λέει να ….εξαφανιστεί από προσώπου Γης!

Διο και ο πολυφελετισμός τής Αθήνας. Γι’ αυτό και υποδαυλίζουν τις εθνικιστικές ορέξεις των γειτόνων! Κι αν δεν μπορούν αυτοί να στείλουν στρατό θα μας βάλουν να σκοτωθούμε μεταξύ μας ή με τους γύρω! Ήταν ο ίδιος λόγος που στάθηκαν πίσω από τα Σκόπια και τη διάλυση τής Γιουγκοσλαβίας! Και αυτοί, Αμερικανοί και Γερμανοί, θα ξεσηκώσουν ξανά τους Σλάβους των Σκοπίων, αφού ικανοποιήσουν τους άλλοτε αφέντες Τουρκαλβανούς!

Οι «δικοί» μας, φυσικά, υπουργοί και βουλευτάδες, πρωθυπουργοί και κομματάρχες, κλεισμένοι ερμητικά στον κόσμο τους! Αναίσχυντα και προκλητικά, δεν διστάζουν να πουλήσουν την ψυχή και τη ζωή τού Λαού στα Μεγάλα Συμφέροντα, εγχώρια και αλλότρια. Όντες δειλοί, που στα χέρια τους δεν κρατάνε σπαθί αλλά φτερό κότας, σκύβουν το κεφάλι!

Μετά την αναγκαστική φυγή εκατοντάδων χιλιάδων Ελλήνων, λόγω τής Κρίσης που εκείνοι έφεραν με την κακοδιαχείριση, αν και γνώριζαν ότι θα πλήρωνε τα Χρέη τους ο Ελληνικός Λαός, υπερθεματίζουν και λένε – οι Πρωθυπουργοί, μάλιστα, της Ντροπής και της Υποτέλειας! – ότι θα λύσουν το δημογραφικό τής Χώρας με την …πλημμύρα των μεταναστών! Να δηλητηριάζουν, συνεχώς, το Λαό, με την απιστία και προδοσία τους!

Ουδέποτε σε άλλη στιγμή τής Ιστορίας δεν εμφανίστηκαν στο πολιτικό προσκήνιο τέτοια πολιτικά ανδρείκελα. Τέτοια θλιβερά Φερέφωνα πολιτικών και παρασκηνιακών, μάλιστα, Κέντρων εκτός Ελλάδας! Οι προσκυνημένοι, που νομίζουν ότι κυβερνούν τον τόπο, Πρωθυπουργοί – ο Διάολος τους κάνει! – και τα κομματικά Ποίμνια, που σέρνονται πίσω από αλλότριες Εξουσίες, τραβώντας όλη την Ελλάδα στον σκοτεινό Αρμαγεδώνα!

 

Τέτοια εθνική ταπείνωση και εξευτελισμό δεν έχει δοκιμάσει ποτέ ο Έλληνας! Η περηφάνια του έχει συντριβεί! Ντρέπεται για τις κομματικές ηγεσίες και το Κράτος που έχουν δομήσει! Βγαλμένος από τα ερείπια τού οθωμανικού παρελθόντος, γίνεται παρίας και θεατής πλήθος επιθέσεων στην τσέπη, την ψυχολογία, το νευρικό του σύστημα! Άρρητων διωγμών στην ίδια του τη Χώρα! Που έχασε την Αξιοπιστία και Ανεξαρτησία της!

Πλέον, ως πολίτης τελευταίας κατηγορίας, βλέπει μπροστά του τη δουλοπρέπεια των Πολιτικών απέναντι στις ξένες Κυβερνήσεις και την άκρως προσβλητική για το Έθνος προθυμία τους να φανούν… αρεστοί σε αυτές. Για να δείξουν τον …Πολιτισμό τους διεθνώς, για να μην στεναχωρήσουν τις Χώρες προέλευσης των αλλοδαπών – κι ας πάει κατά κρημνών η Ελλάδα! – για να κλείσουν εμπορικές συμφωνίες, για να διατηρήσουν την καρέκλα τους, για να εισπράξουν τα «μπράβο» των αφεντάδων τής Δύσης!

Κάνοντας τον Έλληνα να αισθάνεται ξένος στην Πατρίδα του. Επιβαρύνοντας τη θέση του στο νέο Κολαστήριο που διαμορφώνεται! Σε μια εποχή όπου η πείνα ξανάρχεται. Για να παχύνει κι άλλο η τσέπη των Ολίγων! Ενώ οι Κήρυκες τού μίσους, οι εξτρεμιστές Αριστεροί και ο Πλούτος, που  βγάζει, ως συνήθως, την ουρά απέξω και καθοδηγεί τους νεο-δεξιούς στον ίδιο ολέθριο δρόμο -ποιος περίμενε να βγουν οι… «πατριώτες» από τις ράγες τής Πατρίδας! – τον κατηγορούν, με τα ΜΜΕ, ως …Ρατσιστή! Για  να του κλείσουν το στόμα!

Είναι αδιανόητο να πιστεύει κανείς ότι το λευκό χρώμα υπερέχει των άλλων χρωμάτων. Ότι ο Βρετανός αποικιοκράτης είναι ανώτερος από το μελαμψό Ινδό! Η μια Φυλή έναντι τής άλλης! Αυτό που κάνει τη διαφορά μεταξύ Χωρών και Φυλών είναι η ποιότητα των πολιτισμικών τους προϊόντων, οι πολιτικές στην επικράτειά τους ή προς άλλους Λαούς. Οι επιλογές διαίρεσης ή ενότητας, ελευθερίας ή υποτέλειας, παρανομίας ή νομιμότητας!

Μεγίστη αθλιότητα και το ψευδοεπιχείρημα τής ξενοφοβίας για την προώθηση τής διχόνοιας μεταξύ των ανθρώπων. Κακουργία και προδοσία η χθόνια κριτική στο Λαό μας και η εργασιακή του εξόντωση! Στο όνομα Συμφερόντων! Προς όφελος μεταναστών απ’ όλα τα σημεία τής Γης! Που, ακοπίαστα, έχουν τις απολαβές τής μαρτυρικής διαδρομής των γηγενών πληθυσμών, και μάλιστα νεανικών, που …εξαναγκάζονται να εκπατριστούν!

  Όσοι εκτιμούν ότι  η αθρόα μετανάστευση των ημερών μας είναι «αθώα» ή ανόητοι ψευδο-ανθρωπιστές είναι ή οπαδοί τού τυφλού εθνομηδενισμού. Ενώ τη σκυτάλη τής πολιτικής παγκοσμιοποίησης, ήτοι του αφανισμού των Εθνών κρατά, ασφαλώς, ο Πλούτος με τη Δεξιά. Ακολουθεί η Αριστερά που, εδώ στην Ελλάδα, βλέπει τα όνειρα τού κίβδηλου διεθνισμού που πρεσβεύει να τα πραγματοποιεί ο άλλοτε εχθρός της!

Η δικαιοσύνη και η λογική φαίνεται πως έφυγαν απ΄αυτόν τον τόπο και δεν λένε να ξαναγυρίσουν. Τόσος αγώνας, τόσο αίμα, τόση απόγνωση και καημός να πάνε όλα στράφι! Γιατί αυτό θέλουν οι άρχοντες στο ηγεμονικό άστυ: να κάθονται γύρω – πριν λίγο καιρό το είδαμε – από ένα τραπέζι, να τρώνε και να πίνουν στην υγεία τού κορόιδου! Τα πολύχρωμα βαρίδια τής ελληνικής ψευδο-Πολιτικής ενωμένα και ευτυχισμένα γύρω από την …Εξουσία!

Την ίδια ώρα, οι εναπομείναντες στην Ελλάδα νέοι να βιώνουν φοβερή ανασφάλεια, σ’ ένα άκρως βεβαρημένο κλίμα. Να βλέπουν τις διαπροσωπικές τους σχέσεις να πάνε από το κακό στο χειρότερο! Πού σκέψη για οικογένεια, μέσα στο κλίμα αστάθειας, πώς να ελπίζουν σε κάτι καλύτερο, αφού με το καλημέρα στη ζωή από παντού ξεπροβάλλουν εκμεταλλευτές και άνανδροι Εργοδότες, λωποδύτες και στυγνοί Πωλητές τής Χώρας!

Ακόμη, στη νοσηρή αυτή Κατάσταση, και μικρά παιδιά δοκιμάζουν πλήθος αρρώστιες, ως και …νευρολογικά προβλήματα, ιδίως στα μεγάλα αστικά κέντρα! Γιατί οι γονείς, μέσα στο άρρωστο κλίμα, που διαμόρφωσαν όλοι οι Πατεράδες τού Έθνους, έχασαν τη δύναμή τους και τα αμελούν! Ή βρίσκονται, ερήμην τής Πολιτείας, σε κατάσταση άγνοιας! Σε μια Ελλάδα, όπου οι υπεύθυνοι τής Κρίσης δεν έχουν φάει ακόμη το ξύλο τής Αρκούδας!

Οι μισούντες βαθιά την Πατρίδα και το Λαό, δηλαδή οι Εθνομηδενιστές και Ολιγάρχες τής Αθήνας, συνεπικουρούμενοι από τα Κόμματά τους, όχι μόνον μένουν απαθείς στην κατάσταση γενοκτονίας, γκετοποίησης και αφελληνισμού τής Χώρας αλλά, ενεργά κι απροκάλυπτα, ποδοπατούν τον Έλληνα, παρέχοντας κάθε στήριξη στους παράνομους αλλοδαπούς. Που στη γη τής ατιμωρησίας είναι πλέον αποθρασυμένοι και πανευτυχείς!

Επί εσχάτη Προδοσία! Άλλος λόγος παραπομπής δεν μπορεί να υπάρξει για τους πωλούντες την Πατρίδα αυτή! Και το Λαό της! Που πρέπει να …εκμηδενίζεται κι από ξένους …Ελεγκτές τού προαστικού! Σε μια μοντέρνα εκδοχή τού Οθωμανισμού! Που ήθελε τον Έλληνα …εσαεί Ραγιά! Και τον ανώτερο Κλήρο να συνδιοικεί με τους αφέντες Ελληνότουρκους! Και να σιωπά, ασυνειδήτως! Ως …Τραπεζίτης, δε, να θησαυρίζει επί Γης!

Στο πλευρό τής Δεξιάς και Αριστεράς, όντες οι «Εκπρόσωποι»! Όχι του Θεού και του Λαού αλλά του …αγίου Συμφέροντος! Και του χειροφιλήματος ως το πέρας τού γήρατος! Κοσμούμενοι με αυλικό περιβάλλον οι Επίσκοποι να διαβιούν ωσεί Μονάρχες και Βασιλείς! Αποζητούντες όχι τη μαγεία των Ουρανών αλλά της νεο-Σουλτανικής Εξουσίας επί Γης!

Ουαί υμίν…!

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *