Εισιτήριο για το… Θάνατο

Share Button

Του Ηλία Ελλάνικου

Αν η γενιά μας πληρώνει πάθη και αμαρτίες των Δεσποτικών Αρχών τής Χώρας αυτής, που έλκουν την καταγωγή-θα το τονίζουμε, διαρκώς – από την οθωμανική Κυριαρχία, δίχως αυτό να αποτελεί άλλοθι για τις τωρινές Εκτροπές μας, τι να πει η σημερινή Νεολαία που πληρώνει, αθροιστικά, και τα Εγκλήματα τής εγχώριας και νέας κοσμικής πραγματικότητας.

Με το ιδιωτικό Τρένο δεν θα ταξιδέψουν τα παιδιά των «Γιάννηδων» τής Αθήνας, των κοτζιάδων, δηλαδή, Πολιτικών-Οικονομικών, αλλά φοιτητές και άνθρωποι τής Πλέμπας, που τη γδύνουν παντοιοτρόπως, κλέβοντας ως και το αγαθό τής Ζωής, τον αέρα και την πατρώα γη, όπου τόσοι αγώνες έγιναν μην πέσει στα χέρια Ιερόσυλων τού κόσμου αυτού.

Που μόνον το Κέρδος αφουγκράζονται, κλείνουν τ’ αφτιά ή κι …εξοργίζονται ακόμη με τις διαμαρτυρίες των απλών ανθρώπων, που πληρώνουν αδρά την ευζωΐα και την εξουσία των Ολίγων και κανείς δεν ακούει, ούτε από τους υψηλά ιστάμενους των …Εκπροσώπων τού Θεού ούτε, φυσικά, κι από τους …Ιερόδουλους τής παγκόσμιας Πολιτικής και Οικονομίας.

Γιατί το Σκότος διεθνοποιείται, καταπώς θέλουν οι Κακοποιοί τής Υφηλίου, οι οποίοι φτιάχνουν αρραγές Μέτωπο, με ρίζες σε κάθε Χώρα, και, ανεξέλεγκτα, επιλέγουν τη ζωή των ανθρώπων, ακόμη και το …Θάνατό τους! Ιδίως, των νέων, που είναι οι πλέον ευάλωτοι σε κάθε φαυλότητα των Κέντρων Εξουσίας: πολιτικής, οικονομικής, θρησκευτικής.

Που αποφασίζουν τη μοίρα των Λαών – ποιος λέει ότι οι πολίτες επιλέγουν τη ζωή τους, το ποσοστό ελευθερίας …ελάχιστο! – με κριτήρια οικονομικά, φασιστικά, αντεθνικά. Και εκχωρούν σε Ιδιώτες ό,τι Δημόσιο υπάρχει, ό,τι ζωντανό κινείται στον Πλανήτη, από τρένα κι αεροπλάνα, Λιμάνια κι Επικοινωνίες, δίποδα και τετράποδα, ό,τι τέλος πάντων δίνει Ασφάλεια σε μια Χώρα, να τις κάνουν δικές τους οι Εθνικιστές τής Ιδιωτικής Οικονομίας.

Στόχος των Πολιτικών Εκπροσώπων τους στην Ελλάδα να ξεπουλήσουν, όσο πιο γρήγορα και αθόρυβα, την  Εθνική Περιουσία, ν’ αποδυναμώσουν έτσι και το Λαό, να κάμψουν την ψυχή του, να τον κάνουν λεία στους Ισχυρούς, πλειοψηφία χειραγωγήσιμη κι αναλώσιμη, όχι μόνον στους γηγενείς Μονάρχες αλλά, μέσω αυτών, και στους Ξένους!

Η ευθύνη των Πολιτών τεράστια! Την ώρα που …Δεξιά, Αριστερά, Σοσιαλισμός συνιστούν αποστεωμένες «Ιδεολογίες» και στάσεις ζωής και αποτελούν μέρος τού Παγκόσμιου Συστήματος ποδηγέτησης και αφανισμού των Εθνών – εκεί πια βρίσκεται η Νέα τους Πατρίδα: στη Διεθνή Ελίτ! – οι πολίτες …ακόμη τρέχουν στο κατόπι των σαθρών Κομμάτων και χίλια βήματα πίσω από το Διάβολο και τα εδώ τσιράκια του στην Ελλάδα.

Ούτε γίνεται αντιληπτό πως η Δημοκρατία είναι παρελθόν και ότι τα αιματηρά συμβάντα των ημερών μας αποτελούν προάγγελο άλλων, ενώ μάς καταστρέφουν ψυχο-πνευματικά, οργανικά, εθνικά. Σκοτώνουν κάθε Φως μέσα μας και προβάλλουν, κατά κόρον, με τα ΜΜΕ, τον ελιτίστικο ψευδο-ανθρωπισμό, που τάχα θα ενώσει στην Ευρώπη – τους Έλληνες μάς έχουν χίλια κομμάτια! – προαιώνιους εχθρούς και τις φυλές τής Γης μεταξύ τους!

Το ερώτημα …ρητορικό: θα νοιαστούν οι Λεφτάδες για μας, όταν οι Πολιτικοί, που πληρώνουμε για να ασκήσουν Έργο, μάς έχουν πουλήσει; Κάποια στιγμή η Ηλιθιότητα θα πρέπει να …ποινικοποιηθεί! Να οδηγούνται στο Φρέσκο οι φαν τής Βλακείας! Δεν αντέχεται η εξάπλωσή της σε όλα τα μήκη και πλάτη τής Γης! Η Επιδημία αυτή, που καλλιεργείται ευρέως,  να κυριεύει και …ηγεσίες Χωρών! Της πολιτισμένης, μάλιστα, Ευρώπης!

Αλλά οι φόροι πάντα να εισπράττονται, να τους κάνουν οι Τελώνες ό,τι θέλουν, να πριμοδοτούνται πλουσιοπάροχα οι Δυνατοί, να παίρνουν και κατιτίς τα αισχρά Κόμματα, να λαδώνονται οι κακο-Διαχειριστές, να πάρει και η Τουρκία, ελέω Δύσης, τα «δικά» της ώστε να ’ρθουν οι Εταιρείες τής «Ελεύθερης Οικονομίας» να στραγγίξουν κάθε σταγόνα ζωής στο Ιόνιο και το Αιγαίο, από την Κέρκυρα ως την Κω, από τη Θράκη ως την Πελοπόννησο.

Όπως έκαναν σε Αφρική-Ασία, όχι εμείς, οι Αποικιοκράτες Ευρώπης-Αμερικής, που, με τους εκεί Δικτάτορες – τώρα με τους εδώ Υποτελείς! – φτωχοποίησαν πληθυσμούς, αλλά οι Έλληνες εισπράττουν μόνον  …αμαρτίες άλλων, άντε να πάρουν κι αυτοί κάνα κομμάτι, όχι ο Λαός, οι Εταιρείες τής Αθήνας που βγήκαν στο …κουρμπέτι – λίγο αργά βέβαια! – έστω και τώρα λέει η Δ. Ελίτ να μην γκρινιάζουν για την παγκόσμια Πίτα, αφού τόσες προσπάθειες κάνουν στο μεταναστευτικό με τα Κόμματα και με τους …Κόκκινους ακόμη!

Να μείνουν εδώ οι κατατρεγμένοι που τα βάζουν με τους Δυτικούς, κι ας βουλιάζει η Ευρώπη, αυτό θέλει ο Διάολος, αν διαμαρτυρηθεί η Γηραιά στο μέλλον,  θα δει τι θα κάνει μ’ αυτήν, μόνον κεφάλι μη σηκώσει – τρόμος πιάνει τον Βελζεβούλη μην η Ευρώπη βρει τον εαυτό της! – προέχει να εκτονωθεί ο Τρίτος Κόσμος, οι απειλές να μεταφερθούν στο Πεδίο μας, να βαρύνει ο πιθανός αντίπαλος πριν μπει στο παιχνίδι και του χαλάσει την Πιάτσα!

Απογοητεύεσαι και σωπαίνεις αλλά δεν κοιμάσαι, όταν σφυρίζει το Τρένο τού Θανάτου παντού, τώρα στα Τέμπη αύριο αλλού, και ο ήχος από το πένθιμο τραγούδι μπαίνει στο μυαλό, την ψυχή, γίνεται οργή… θλίψη – για τους συγγενείς Πόνος εφ’ όρου ζωής – και οι Άλλοι για να μην ουρλιάξεις φορτώνουν τον Σταθμάρχη, όχι να κόψουν το κεφάλι τού Τέρατος, τι είναι δικό τους ούτε να κατασχέσουν την περιουσία του που ήταν δική μας!

Να πληρώνουν, όμως, οι εργαζόμενοι που έστελναν εξώδικα, ποιος να λογαριάσει αυτούς, φαλίρισε κι εκπορνεύτηκε η Πολιτική, μούγγα στη στρούγκα, τι πουλήθηκε σε Εταιρείες – εκεί να δεις αγκαλιές κι απαξίωση των Λαών – γιατί είναι ως τα μπούνια Ένοχη, η εγχώρια και διεθνής Ελίτ για πλήθος από τα δεινά που βαραίνουν την ανθρωπότητα!

Όλα τα θέματα σχετικά στο Λαβύρινθο που ζούμε! Εισιτήριο για το …Θάνατο! Αυτό σημαίνει η επικράτηση τής Ιδιωτικής Οικονομίας. Το παίρνουν όσοι δεν έχουν καταθέσεις σε Τράπεζες ή Μερσεντές, ωσάν τους Μητροπολίτες, να πάνε με Ασφάλεια στον προορισμό τους. Οι Ρουσφετολόγοι, όμως, τής Εξουσίας, ν’ απολαμβάνουν τα θέλγητρά της σε βάρος των Πολλών, αφού στον Πίνακα Αξιών τους δεν φαίνεται να έχει ο Λαός καμία θέση!

Η Ζωή, ιδίως των νέων, να βρίσκεται στη σκιά, στην Απειλή, όμως να μην λογαριάζεται καν, όταν ο ήχος των Συμφερόντων ακούγεται σαν Θύελλα πάνω από το Αιγαίο, όπου κοιμούνται Θησαυροί …ανεκμετάλλευτοι για τους Δαίμονες! Που βάζουν τον Τούρκο να ωρύεται ώστε να λουφάξουν οι Έλληνες κι έτσι σιγά-σιγά – τι υπομονή που έχουν οι Λεφτάδες! – να παραδώσουμε κάθε είδους Κοιτάσματα που κρύβει μέσα του.

Το Αιγαίο δεν χρειάζεται Εκμετάλλευση! Ο Λαός λέει ΟΧΙ και στέλνει τελεσίγραφο – να προλάβει το Κακό! – στις Εταιρείες τής Δύσης. Που, με μοχλό την Πολιτική, εφαρμόζουν δολοφονικό Πρόγραμμα Εκμεταλλεύσεων Εθνών και Ηπείρων. Και στα πλαίσια των Διεθνών ανταγωνισμών, που οξύνονται πάλι, ιδίως μεταξύ ΗΠΑ και Ρωσικής Ομοσπονδίας, επιθυμούν σφόδρα να βάλουν κάτω την Ελλάδα να της πάρουν και τον φυσικό Πλούτο!

Παρέχοντας ψευτο-Ασφάλεια από γείτονες! Γιατί δεν τους ενδιαφέρει ποιος θα κυριαρχεί στον τόπο μας, Τούρκος ή Πακιστανός, Άγγλος ή Καυκάσιος! Αν Ιταλός ορίζει τα τρένα στη Θεσσαλία ή Αφρικανός. Τους μικρούς, σε κάθε επίπεδο, τους περιμένει η Βαβέλ και τα… ψίχουλα! Ο Διάβολος, μας χορεύει όλους στο ταψί, όρνια και πρόβατα, μόνον που τα δεύτερα, μετά δυσκολίας επιβιώνουμε, όσοι, δηλαδή, στεκόμαστε τυχεροί!

Να κατοχυρώσουμε με Νόμο την αποφασιστικότητά μας περί μη Εκμετάλλευσης τού Αρχιπελάγους από ξένα και ντόπια Συμφέροντα. Να δείξουμε, αν χρειαστεί, ότι προτιμάμε να πεθάνουμε, όχι με τον τρόπο που ορίζουν για μας! Τα Κοράκια να μην κρώζουν συνεχώς πάνω από τα κεφάλια και τις Θάλασσές μας! Όπου η Δύση θέλει – και η Ένωση!- τους Λύκους τής Ανατολίας να ουρλιάζουν διαρκώς, υποσχόμενη και σ’ αυτούς γερό μπαξίσι!

Εθνική Τραγωδία! Και κανείς δεν ξέρει πού θα σπάσει ξανά ο μαύρος Κρίκος! Σύντομα θα ξεχαστεί! Όχι από οικείους! Άλλη μια λόγχη στα πλευρά τού Λαού! Από τους άπληστους τής Γης. Άλλο ένα χτύπημα που δείχνει την ασχήμια τής ελληνικής Πραγματικότητας. Γιατί πίσω από αυτήν κρύβεται η Κακοδιοίκηση, η Εξαπάτηση, ο  Εξωραΐσμός τού Σκατού, ο κίβδηλος Κομματισμός, ο εθνικός Διχασμός, χάριν ιδιοτέλειας, ατομικής ή συντεχνιακής.

Μπρος στο όραμα τής Παγκόσμιας Κυριαρχίας, τα Τέρατα τής Οικουμένης αγοράζουν σιγά-σιγά τον Έλεγχο των Χωρών να τις γονατίσουν, να τις κατευθύνουν! Δίχως να λογαριάζουν το …Αίμα! Επ’ ουδενί… τη φρίκη στα Τέμπη! Τι κι αν σφαχτούν δεκαοχτάρηδες Έλληνες και Τούρκοι! Δεν τους νοιάζει! Αν, γλυτώνοντας από τα δόντια των Θηρίων, περιμένει τους νέους μια κατεστραμμένη ζωή, δεν τους απασχολεί!

Κι ας θερίζει ο Θάνατος στην Ελλάδα, κι ας πουλιέται ξεδιάντροπα η Χώρα από απάτριδες πολιτικούς, ατυχήματα πάντα γίνονταν, λέει η Ελίτ, μόνον που τώρα παίρνουν τη μορφή Καταιγίδας, γιατί το Κέρδος, όχι το ανθρώπινο λάθος, καθορίζει τη Ζωή μας και γιατί Πολιτικοί και μεγαλο-Ιδιώτες έγιναν …«Ένα» – σε αγκαλιές τρυφερές και οι …Αρχιερώνυμοι! – ενώ η Δικαιοσύνη έχει σαστίσει από το πολύ Κακό και δεν ξέρει τι να κάνει!

Να συνταχθεί με τον Πόντιο Πιλάτο, όπου προσβλέπει πια και το δικό μας  Σύστημα  ή με το Λαό που σταυρώνεται και δεν έχει φωνή να μιλήσει, Δίκιο να βρει, τι κι αυτό έγινε ακριβό και μόνον οι Ισχυροί το πληρώνουν και το …απολαμβάνουν! Είναι σε δίλημμα η Δικαιοσύνη, αφού κι εκεί δουλεύουν νυχθημερόν δυνάμεις Διαφθοράς, πολιτικής-οικονομικής, προκειμένου να καταλύσουν τον Πύργο της, διεθνώς!

Quo vadis; έλεγαν οι Λατίνοι! «Πού πηγαίνεις», άνθρωπε; Αλλά κι εσύ Έλληνα που δεν αξιώθηκες λίγη Χαρά, στα νεότερα χρόνια, πού βαδίζεις; Η διεθνής Πραγματικότητα, επάνω σε σκοτεινούς Συρμούς αφημένη,  μιλά από μόνη της!

 

 

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *