ΕΚΦΕ Θεσπρωτίας: Διαγωνισμός πειραμάτων Φυσικών Επιστημών

Share Button

Μετά από δύο χρόνια αναγκαστικής -λόγω κορονοϊού- διακοπής, πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 17/12/2022 ο τοπικός διαγωνισμός πειραμάτων Φυσικών Επιστημών για την επιλογή μιας ομάδας που θα εκπροσωπήσει το ΕΚΦΕ Θεσπρωτίας στον Πανελλήνιο διαγωνισμό που θα διεξαχθεί στις 28 Ιανουαρίου 2023 στη Θεσσαλονίκη.

Στο διαγωνισμό συμμετείχαν τέσσερεις (4) ομάδες από το 1ο και το 2ο ΓΕΛ Ηγουμενίτσας:
1η Ομάδα: Τσάτσα Ραφαηλία, Τατσάκη Φρειδερίκη, Τσίπη Κωνσταντίνα από το 1ο ΓΕΛ
2η Ομάδα: Ντάκουρη Μαγδαληνή, Νικολάου Μαριαλένα, Νικολάου Αλκίνοος του 2ου ΓΕΛ
3η Ομάδα: Τσολής Θεόδωρος, Τσέλλου Λυδία, Τσούπης Γιώργος του 1ου ΓΕΛ
4η Ομάδα: Μητσιώνης Θεόδωρος, Λώλος Κωνσταντίνος, Μητσιώνης Κάρολος του 2ου ΓΕΛ

Ως υπεύθυνος του ΕΚΦΕ Θεσπρωτίας θέλω να συγχαρώ όλους τους μαθητές που συμμετείχαν στο διαγωνισμό κυρίως για τη διάθεσή τους να γνωρίσουν τις Φυσικές Επιστήμες όπως θα έπρεπε να διδάσκονται: Πειραματικά. Πρέπει επίσης να ευχαριστήσω τους συναδέλφους: Μπακάλη Αννίτα, Βάσω Παπαευθυμίου, Νίκο Τζέρπο και Χρήστο Τσουμέτη για τη βοήθειά τους κατά τη διεξαγωγή του διαγωνισμού.

Στο διαγωνισμό πρώτευσε η ομάδα του 2ου ΓΕΛ αποτελούμενη από τους μαθητές: Μητσιώνη Θεόδωρο, Λώλο Κωνσταντίνο και Μητσιώνη Κάρολο, η οποία συγκέντρωσε συνολικά 227 μονάδες και θα μας εκπροσωπήσει στον Πανελλήνιο διαγωνισμό, ενώ δεύτερη αναδείχθηκε η ομάδα του 1ου ΓΕΛ αποτελούμενη από τις μαθήτριες Τσάτσα Ραφαηλία, Τατσάκη Φρειδερίκη και Τσίπη Κωνσταντίνα και η οποία συγκέντρωσε συνολικά 184 μονάδες.

Να ευχηθώ καλή προετοιμασία και καλή επιτυχία της ομάδας μας στον Πανελλήνιο διαγωνισμό EOES.

Βασίλης Νούσης
Υπ. ΕΚΦΕ Θεσπρωτίας

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *