Έκκληση του Δημάρχου Ηγουμενίτσας για τήρηση των μέτρων προστασίας

Share Button

Με αφορμή την ένταξη του Νομού μας στο βαθύ κόκκινο του επιδημιολογικού χάρτη, η περιοχή μας έχει εισέλθει σε μια εξαιρετικά δύσκολη περίοδο, όπου τα μέτρα για τη διασφάλιση της ζωής των συνανθρώπων μας δεν χωρούν καμία έκπτωση.

Απευθύνουμε έκκληση προς όλους, με σοβαρότητα και προσήλωση, να τηρήσουν τα προβλεπόμενα μέτρα, έτσι ώστε να αναστρέψουμε την αυξητική τάση των κρουσμάτων και να αποφύγουμε κάθε δυσάρεστο επακόλουθο.

Πιο συγκεκριμένα, επειδή παρατηρούνται φαινόμενα άσκοπων μετακινήσεων και συνωστισμού μαθητών σε δημόσιους αλλά και σε αύλειους χώρους σχολείων, προτρέπουμε τους γονείς και κηδεμόνες τους να αποτρέψουν άμεσα τις στενές συναναστροφές των παιδιών τους.

Αντιλαμβανόμαστε πλήρως την αγωνία και την κόπωσή όλων από τη μακρά περίοδο εφαρμογής των πιεστικών μέτρων προστασίας. Όμως η σύνεση και η ευλαβική τήρησή τους καθίσταται η μοναδική λύση, που θα μας οδηγήσει πιο γρήγορα και χωρίς αρνητικές συνέπειες στην πολυπόθητη κανονικότητα.

 

3 responses on Έκκληση του Δημάρχου Ηγουμενίτσας για τήρηση των μέτρων προστασίας

 1. Σωστά αυτά που λες δήμαρχε άλλα πρώτα κλείσε τις αθλητικές εγκαταστάσεις σου που δεν τηρούν κανένα υγειονομικό πρωτόκολλο και μετά….

 2. Κοίτα ποιος μιλάει για συνωστισμό και συναντήσεις να τον ακολουθήσουμε ως παράδειγμα…
  Πες στον Χρυσοχοΐδη εκτός από αστυνομικούς στα πανεπιστήμια, τα λεωφορεία κλπ να βάλει και “παιδονομους”όπως παλιά σε κάθε γειτονιά

 3. Απευθύνουμε έκκληση προς όλους να τ η ρ ή σ ο υ ν τα μέτρα…λέει ο Δήμαρχος!!!
  Μήπως να τ η ρ ή σ ο υ μ ε τα μέτρα θα ήταν πιο σωστό ;

  Προτρέπουμε τους γονείς να αποτρέψουν τις στενές συναναστροφές των παιδιών τους …λέει ο Δήμαρχος
  Αλήθεια ο ίδιος γιατί δεν απέτρεψε συναναστροφές συνεργατών του, σε Γραικοχώρι, Νέα Σελεύκεια, ΣΕΑΣ κλπ με ποτά, εν μέσω lockdown;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *