Εκλογική συνεργασία ΚΚΕ(μ-λ) και Μ-Λ ΚΚΕ:Εκδήλωση-Συζήτηση: Ηγουμενίτσα, Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου

Share Button

ML KKEΔΕΝ ΘΑ ΦΕΡΟΥΝ ΤΟ ΛΑΟ ΣΤΑ ΜΕΤΡΑ ΤΟΥΣ!

Όχι στο νέο γύρο εκβιασμών και αυταπατών!

ΚΑΤΩ ΤΑ ΒΑΡΒΑΡΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ

της φτώχειας, της εξαθλίωσης, της ανεργίας!

ΕΞΩ ΗΠΑ-ΝΑΤΟ-ΕΕ-ΔΝΤ! Η ελπίδα στους αγώνες του λαού για μια Ελλάδα ειρηνική, δημοκρατική ανεξάρτητη και σοσιαλιστική

Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, αλυσόδεσε το λαό και τη χώρα με τα νεοαποικιακά δεσμά του τρίτου βάρβαρου μνημονίου, που πέρασε στη Βουλή από κοινού με τις μνημονιόδουλες δυνάμεις ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, ΠΟΤΑΜΙ. Μας πάνε σε εκλογές για να φέρουν το λαό στα μέτρα τους! Για να διαλέξουμε ποιος θα εφαρμόσει το τρίτο μνημόνιο που ψήφισαν όλοι μαζί. Ποιος θα φέρει τα μέτρα του Οκτώβρη.

Για όλα αυτά στήσανε σοβαρό εκλογικό καυγά! Από τη μια, οι «καινούριοι», του ΣΥΡΙΖΑ. Από την άλλη, οι «παλιοί» και οι «νέοι-παλιοί», ΝΔ, ΠΑΣΟΚ (και οι τριγύρω του), ΠΟΤΑΜΙ. Χειρότερη όμως από τα Μνημόνια και τα μέτρα του ιμπεριαλισμού και του κεφαλαίου, είναι η απογοήτευση, η παραίτηση, η παράδοση που θέλουν να μας επιβάλουν!

* ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΑΓΩΝΑΣ! Αυτός είναι ο δρόμος του λαού!

Για να ανατρέψει την επίθεση. Για να κατακτήσει δικαιώματα. Για να σπάσει τα δεσμά της ιμπεριαλιστικής εξάρτησης και του καπιταλιστικού μεσαίωνα. Για να γίνει αφέντης στη χώρα του.

* Ξανά και μαζικά στο δρόμο, λοιπόν! Πιο μαχητικά και πιο αποφασιστικά!

Eνάντια στις ξαναζεσταμένες αυταπάτες, που σερβίρει ο Λαφαζάνης και οι «ξεγελασμένοι» της Λαϊκής Ενότητας, που στην ουρά της πολιτικής τους βρίσκεται η ΑΝΤΑΡΣΥΑ, με το λεγόμενο «μεταβατικό της πρόγραμμα».

Αλλά και κόντρα στη γραμμή του ΚΚΕ, που οχυρωμένη πίσω από τη «λαϊκή της εξουσία» δεν συμβάλλει στη συγκρότηση πλατιού λαϊκού μετώπου για την ανατροπή της αντιλαϊκής πολιτικής, αρνείται την ιμπεριαλιστική εξάρτηση της χώρας και καταπολεμά το κρίσιμο αίτημα για ανεξαρτησία!

Η εκλογική συνεργασία ΚΚΕ(μ-λ) και Μ-Λ ΚΚΕ διακηρύσσει πως ο κόσμος ο μέγας είναι ο λαός και η πάλη του. Πως δεν είναι Αριστερά η διαχείριση, η συμμόρφωση, η υποταγή, τα ψεύτικα τα κόλπα τα μεγάλα. Πως τα δικά του κόμματα ο λαός θα τα χτίσει στην πάλη του και με την πάλη του. Πως είναι επείγουσα ανάγκη να οικοδομηθεί πλατύ Μέτωπο Πάλης ενάντια στην επίθεση και την εξάρτηση. Και σε αυτό συμβάλλει ήδη η «Λαϊκή Αντίσταση-Αριστερή Αντιϊμπεριαλιστική Συνεργασία».

* Μαυρίζουμε τις καινούριες και παλιές πολιτικές δυνάμεις της εξάρτησης και του κεφαλαίου

* Γυρίζουμε την πλάτη στις αυταπάτες και το συμβιβασμό

* Στηρίζουμε-δυναμώνουμε τις δυνάμεις της αντίστασης, της αντιϊμπεριαλιστικής πάλης και της ελπιδοφόρας προοπτικής για το λαό.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *