Έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα η ΝΔ με κεντρικό ομιλητή τον βουλευτή Κώστα Καραγκούνη

Share Button

Την πίτα της έκοψε η νομαρχιακή οργάνωση Θεσπρωτίας της ΝΔ παρουσία του τ. Υφυπουργού Δικαιοσύνης και Βουλευτή Αιτωλοακαρνανίας κ. Κωνσταντίνο Καραγκούνη.

Η εκδήλωση που έγινε με τη συμμετοχή στελεχών των τοπικών οργανώσεων και της ΟΝΝΕΔ, έλαβε ιδιαίτερα πολιτικό χαρακτήρα ενόψει των ερχόμενων εκλογών.

Ο πρόεδρος της ΔΕΕΠ Φάνης Κωνσταντίνου τόνισε ότι η ΝΔ θα πρέπει να επικεντρώσει στην επικοινωνία του έργου που έχει προσφέρει στην ελληνική κοινωνία η οποία έμεινε όρθια εξαιτίας της πολιτικής της κυβέρνησης του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Αντίστοιχο περιεχόμενο είχαν και οι χαιρετισμοί του Βασίλη Γιόγιακα και του κεντρικού ομιλητή Κώστα Καραγκούνη οι οποίοι εξήραν το έργο της κυβέρνησης τα τελευταία τέσσερα χρόνια και έστειλαν μήνυμα συσπείρωσης και νίκης στις επερχόμενες εκλογές.

“Με το ρυθμό ανάπτυξης να βρίσκεται σχεδόν στο διπλάσιο του ευρωπαϊκού μέσου όρου και τις ιδιαίτερα θετικές προβλέψεις για τις φετινές επιδόσεις στον τουρισμό, είμαστε σε θέση να υλοποιούμε την κοινωνική μας πολιτική χωρίς να διακινδυνεύουμε τα διαθέσιμα αποθεματικά.
Παράλληλα η χώρα έχει αναβαθμιστεί τόσο γεωπολιτικά όσο και εξοπλιστικά και αυτό είναι πολύ σημαντικό ειδικά στη συγκεκριμένη διεθνή συγκυρία. Η χώρα σταθεροποιείται και αναβαθμίζεται σε κάθε επίπεδο΄”, τόνισε μεταξύ άλλων ο κ.Καραγκούνης και συμπλήρωσε: “Για αυτό είναι κρίσιμη η ερχόμενη εκλογική αναμέτρηση γιατί θα καθορίσει αν θα συνεχίσουμε το ίδιο δυναμικά και με αυτοπεποίθηση μπροστά προς το μέλλον ή θα πισωγυρίσουμε σε άλλες εποχές”.

Περισσότερες φωτογραφίες στον παρακάτω σύνδεσμο

https://www.facebook.com/thesprotikospalmos

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *