Έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα το ΠΑΣΟΚ- ΚΙΝΑΛ Θεσπρωτίας (photos)

Share Button

Η Νομαρχιακή Επιτροπή ΠΑΣΟΚ- Κινήματος Αλλαγής έκοψε το Σάββατο το απόγευμα την πρωτοχρονιάτικη πίτα, σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα εκδηλώσεων του Ξενοδοχείο “Angelika Palace”.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκε ως κεντρικός ομιλητής ο Εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος Δημήτρης Μάντζος.

Επιπλέον, παρουσιάστηκαν οι δύο μέχρι στιγμής υποψήφιοι βουλευτές του κόμματος για τις επερχόμενες εθνικές εκλογές, μετά την επικύρωσή τους από την ΚΠΕ.

Η Μάγδα Τάτση (γενική οικογενειακή γιατρός στο Κέντρο Υγείας Μαργαριτίου και συντονίστρια των “Οριζόντων Ηπείρου” στη Θεσπρωτία στις τελευταίες αυτοδιοικητικές εκλογές) και

Η Αγγελική Μέμμου (ελεύθερη επαγγελματίας με καταγωγή από τους Φιλιάτες).

Για τα σενάρια μετεκλογικών συνεργασιών, ο κ. Μάντζος τόνισε ότι η πολιτική γραμμή του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής παραμένει αταλάντευτη από τον Ιανουάριο του 2022.

«Εμείς λέγαμε από την αρχή για την ανάγκη αλλαγής πολιτικού παραδείγματος, όχι απλής εναλλαγής ρόλων. Έχουμε απέναντι μας δύο μοντέλα διακυβέρνησης, του κ. Μητσοτάκη και του κ. Τσίπρα, τα οποία απέτυχαν παταγωδώς στη διαχείριση όλων των μεγάλων ζητημάτων, στην οικονομία και την κοινωνία αλλά και τους θεσμούς. Όσα καταλογίζουμε στην Κυβέρνηση Μητσοτάκη για τους θεσμούς, για τις Ανεξάρτητες Αρχές, για τη Δικαιοσύνη, για τις υποκλοπές, τα λέγαμε το 2015-2019 και για την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ. Δεν είμαστε εμείς που αλλάζουμε θέση, εκείνοι αλλάζουν. Ο κ. Μητσοτάκης που τότε έλεγε τα ίδια με εμάς και τώρα κάνει τα χειρότερα και ο κ. Τσίπρας, που ενώ έκανε όσα έκανε, σήμερα το παίζει αθώα περιστερά» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Επιπλέον υπογράμμισε ότι το ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής παραμένει στην όχθη της Δημοκρατίας και των θεσμών. «Ένα ισχυρό ποσοστό στο ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής θα στείλει μήνυμα να καταδικαστούν όσοι κάνουν τα πάντα για να παραμείνουν στις καρέκλες τους παίζοντας με τους θεσμούς. Τι σημαίνουν οι υποκλοπές, τι σημαίνει ο Καλογρίτσας; Σημαίνουν θεσμική παθογένεια. Ας τα βρουν μεταξύ τους, ΣΥΡΙΖΑ και Νέα Δημοκρατία, αν θέλουν να μπουν σε μία λασπομαχία μέχρι τέλους. Εμείς είμαστε πάνω από αυτό. Είμαστε μαζί με τους πολίτες και την κοινωνία στις πραγματικές ανάγκες τους» κατέληξε ο Εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής.

Ο εκπρόσωπος Τύπου επισήμανε για την υπόθεση των υποκλοπών: «Δεν υπάρχει εκβιαζόμενος Νίκος Ανδρουλάκης. Δεν υπάρχει εκβιαζόμενο ΠΑΣΟΚ. Υπάρχουν, όμως, περίεργα σενάρια και περίεργες πολιτικές γραμμές που κάποιοι προσπαθούν να υιοθετήσουν και να υπηρετήσουν με κάθε κόστος. Είναι μυστηριώδες και περίεργο κάποια έντυπα και έπειτα η ίδια η Εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ να αναπαράγει μία γραμμή, η οποία είναι επικίνδυνη».

Ο  κ. Μάντζος υπενθύμισε ότι χάρη στις πρωτοβουλίες που ανέλαβαν ο Νίκος Ανδρουλάκης και το ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής σε εθνικό και ευρωπαϊκό επίπεδο, αναδείχθηκε το θέμα των υποκλοπών και αναρωτήθηκε: «Αυτόν τον άνθρωπο δείχνουν σήμερα κάποιοι με το δάχτυλο ως εκβιαζόμενο; Ο Νίκος Ανδρουλάκης προσέφυγε στη Δικαιοσύνη για να γίνει η έρευνα, εξάντλησε κάθε θεσμική δυνατότητα στην ελληνική Βουλή, το Ευρωκοινοβούλιο, την ελληνική και ευρωπαϊκή Δικαιοσύνη για να αποκαλυφθεί η αλήθεια, όχι για τον εαυτό του αλλά για όλους τους πολίτες, για τη Δημοκρατία και το κράτος δικαίου».

Περισσότερες φωτογραφίες στον παρακάτω σύνδεσμο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *