Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα Life Long Learning – GRUNDTVIG για την νεανική επιχειρηματικότητα στην Ηγουμενίτσα

Share Button

seminarioΣτην Ηγουμενίτσα κλείνει ο διετής κύκλος ενός σημαντικού εκπαιδευτικού Προγράμματος Life Long Learning – GRUNDTVIG με τίτλο : Start-Art of the Start και συμμετοχή ειδικών από Αγγλία, Τσεχία , Ολλανδία , Ισπανία και από τον Ελληνικό Οργανισμό ΟΡΑΜΑ Θεσπρωτίας .

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει τη Δευτέρα 22 Ιουνίου Δραστηριότητες του κλεισίματος, με οριστική διαμόρφωση του παραχθέντος Εκπαιδευτικού Υλικού και των Εργαλείων ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ. Την ίδια μέρα θα γίνει η Συνολική αξιολόγηση και ο Σχεδιασμός νέων συνεργασιών στο Πλαίσιο των νέων Ευρωπαϊκών προκηρύξεων της προγραμματικής περιόδου 2014-2020. Την Τρίτη 23/06 θα γίνει ενημέρωση για τα Κοινωνικά και οικονομικά δεδομένα της Θεσπρωτίας και ξενάγηση στους βασικότερους Πολιτισμικούς και περιβαλλοντικούς χώρους της περιοχής.

Μετά από αίτημα πολλών νέων ανέργων και επιχειρηματιών ζητήσαμε από τον Mr. Ritske Merkus, μέλος της Ολλανδικής αποστολής – Σύμβουλος Επιχειρηματικότητας, Ειδικός στις Μικρό-Μεσαίες Επιχειρήσεις, να είναι βασικός εισηγητής σε σεμινάριο εκτός προγράμματος την Κυριακή 21/Ιουνίου και ώρα 20:00 στο Εκπαιδευτικό Κέντρο Ενηλίκων ΕΚΑΤΗ (49 Μαρτύρων 64, Ηγουμενίτσα) τηλ 26650 21055.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *