Εκπαιδευτικό σεμινάριο για τα νέα Υγειονομικά Πρωτόκολλα για τη λειτουργία των τουριστικών επιχειρήσεων & επιχειρήσεων μαζικής εστίασης

Share Button

O Πρόεδρος Αλέξανδρος Πάσχοςκαι το Δ.Σ. του Επιμελητηρίου Θεσπρωτίας

σας προσκαλούν σε ενημερωτική τηλεδιάσκεψη με θέμα: «COVID 19 – Καλές πρακτικές στην Μαζική Εστίαση» 

«Ειδικά   Πρωτόκολλα   Υγειονομικού περιεχομένου, βάσει   των   οποίων   λειτουργούν   οι   τουριστικές   επιχειρήσεις   στο   πλαίσιο   της   λήψης μέτρων έναντι του κορωνοϊού COVID-19» (Α.Π. 1881-ΦΕΚ 2084/Β/2020 & Α.Π. 6632-ΦΕΚ 1632/Β/2021)

την Τετάρτη 02Ιουνίου 2021και ώρα 17:30 έως και 20:00

Στόχος του εκπαιδευτικού σεμιναρίου είναι η ενημέρωση των επιχειρήσεων Τουρισμού και μαζικής εστίασης για τα υγειονομικά πρωτόκολλα βάσει των οποίων πρέπει να λειτουργούν στο πλαίσιο της λήψης μέτρων έναντι του κορωνοϊού COVID-19 την τουριστική περίοδο του έτους 2021.

 

Η ανωτέρω ενημερωτική εκδήλωση διοργανώνεται από το Επιμελητήριο Θεσπρωτίας στα πλαίσια των ανταποδοτικών υπηρεσιών του και η πρόσβαση σε αυτή είναι ΔΩΡΕΑΝ.

Η τηλεδιάσκεψη θα πραγματοποιηθεί στην πλατφόρμα Webex στον ακόλουθο σύνδεσμο:

https://bit.ly/34nJq4Q

  • Η πλατφόρμα θα είναι ανοικτή και θα επιτρέπει την σύνδεσή σας από τις 17:40 προκειμένου να επιλύσετε προβλήματα σύνδεσης.
  • Παρακαλείστε να διατηρείτε κλειστά το μικρόφωνο και την κάμερά σας κατά την παρουσίαση.
  • Εάν υπάρξουν απορίες, παρακαλείστε να τις σημειώσετε και να τις υποβάλλετε στην εισηγήτρια όταν δοθεί ο ανάλογος χρόνος για συζήτηση κι επίλυση αποριών ή να τις αποστείλετε μέσω μηνύματος από το πεδίο Συνομιλίες (Chat).
  • Οι επιχειρήσεις Τακτικά Μέλη του Επιμελητηρίου Θεσπρωτίας, που ενδιαφέρονται να λάβουν σχετική Βεβαίωση Παρακολούθησης του εκπαιδευτικού σεμιναρίου, καλούνται   να   δηλώσουν   εγγράφως   την   πρόθεση συμμετοχής τους, δηλώνοντας παράλληλα: α) το ΑΦΜ της επιχείρησης και β) το όνομα του εκπροσώπου τους στον οποίο θα εκδοθεί η Βεβαίωση, έως και την Τρίτη 01 Ιουνίου 2021  στο  email: [email protected]

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *