Έκτακτη Γενική Συνέλευση του Ερασιτέχνη Θεσπρωτού για εκλογή νέας διοίκησης

Share Button

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ
ΣΕ ΕΚΤΑΚΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ (Γ.Σ.) ΚΑΙ ΔΙΕΝΕΡΓΕΙΑ ΑΡΧΑΙΡΕΣΙΩΝ ΕΚΛΟΓΗΣ ΝΕΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ
ΤΟΥ ΑΘΛΗΤΙΚΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ
‘’ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ ΘΕΣΠΡΩΤΟΣ 1948’’

Καλούνται τα μέλη του Α.Σ. ΘΕΣΠΡΩΤΟΣ1948 σε έκτακτη Γ.Σ. που θα πραγματοποιηθεί στην Ηγουμενίτσα , στην αίθουσα «ΠΑΝΘΕΟΝ» Δήμου Ηγουμενίτσας ,στις 11 Ιουνίου 2023 και ώρα 11π.μ. προς συζήτηση και λήψη απόφασης επι των θεμάτων της ημερήσιας συζήτησης που είναι τα ακόλουθα:

Εκλογή Προέδρου και Γραμματέα Γ.Σ.,

Εκλογή Εξελεγκτικής και Εφορευτικής Επιτροπής

Προκήρυξη αρχαιρεσιών προς ανάδειξη νέου Διοικητικό Συμβουλίου (Δ.Σ.) για 3ετη θητεία (άρθρο 13, εδαφ. 1,καταστατικό)

Διάφορα θέματα και ανακοινώσεις.

Σε περίπτωση μη επιτεύξεως απαρτίας, η Γ.Σ. θα επαναληφθεί την ίδια μέρα και ώρα 11:00 στον ίδιο χώρο στις 18 Ιουνίου και με τα ίδια θέματα ημερησίας διάταξης.

Στη περίπτωση αυτή η συνέλευση ευρίσκεται εν απαρτία, ανεξαρτήτως του αριθμού των παρευρισκόμενων εκπροσώπων.(καταστατικό άρθρο8, εδαφ. 1)

Σύμφωνα με το καταστατικό του Συλλόγου υπενθυμίζονται τα ακόλουθα:
Υποψήφιοι δύναται να είναι μέλη του Σωματείου, καθώς και όσα νέα μέλη αυτού έχουν συμπληρώσει στο πρόσωπό τους την ιδιότητα του μέλους για χρονικό διάστημα πέραν του ενός έτους. Προϋπόθεση υποβολής υποψηφιότητας έχουν τα μέλη αυτά που είναι πλήρως τακτοποιημένα ως προς τις οικονομικές τους υποχρεώσεις προς το Σωματείο.(Άρθρο10,εδάφ. 1)
Η υποβολή υποψηφιοτήτων γίνεται το αργότερο πέντε (5) εργάσιμες ημέρες πριν την ημερομηνία της ΤακτικήςΓ.Σ.στο Γραμματέα του Σωματείου. (Άρθρο 10,εδαφ. 1). Υποβολή υποψηφιοτήτων το αργότερο μέχρι τις 06 Ιουνίου 2023, με επιστολή που θα παραδοθεί στο Γραμματέα του Συλλόγου.
Οι εκλογείς δικαιούνται να ψηφίσουν μέχρι το 1/3 του συνόλου των θέσεων εκλογής σημειώνοντας έναν σταυρό αριστερά ή δεξιά του ονόματος που επιθυμούν να ψηφίσουν. (Άρθρο 10, εδαφ.1 καταστατικού)
Ενστάσεις που υποβάλλονται κατά τη διαδικασία των εκλογών εξετάζονται άμεσα από την Εφορευτική Επιτροπή, η οποία συνεδριάζει και ανακοινώνει την απόφαση της την ίδια στιγμή ή μετά το πέρας της εκλογικής διαδικασίας της ψηφοφορίας και ανάλογα με τη σοβαρότητα της ενστάσεως .
Η Πρόσκληση-Ανακοίνωση να δημοσιευθεί σε τοπικό έντυπο καθημερινης κυκλοφορίας 8 ημέρες πριν την διεξαγωγή της Γ.Σ.(άρθρο 7)
Παρακαλούνται όλα τα μέλη του ‘’ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ ΘΕΣΠΡΩΤΟΣ 1948’’, καθώς και τα νέα μέλη μας, να προσέλθουν.

Η παρουσία όλων είναι πολύτιμη!
Το Δ.Σ. αποδέχεται και εγκρίνει ομόφωνα την εισήγηση. Το ως άνω θέμα επικυρώνεται αυθημερόν.
Με αθλητικούς χαιρετισμούς και εκτίμηση.

Για το Δ.Σ. ‘’ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ ΘΕΣΠΡΩΤΟΣ 1948’’

ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΜΠΑΛΑΣΚΑΣ

Πρόεδρος

ΚΩΝΣΤΑΤΙΝΟΣ ΚΟΥΛΟΥΡΗΣ
Γ. Γραμματέας

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *