Έκτακτη συνεδρίαση Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Ηγουμενίτσας στις 1.30 το μεσημέρι

Share Button

DIMARXEIO IGOUMENITSASΚαλείστε σε Έκτακτη συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής Ηγουμενίτσας η οποία θα γίνει την 21η Μαΐου 2015 ημέρα Πέμπτη και ώρα 13:30 μ.μ. στο γραφείο Δημάρχου στο Δημαρχείο Ηγουμενίτσας για την συζήτηση των θεμάτων :

Θέμα 1ο* : Έγκριση των πρακτικών του ηλεκτρονικού διαγωνισμού για την ανάθεση των εργασιών με τίτλο: «Αποκομιδή Απορριμμάτων από τις Δημοτικές Ενότητες Συβότων – Πέρδικας και μεταφορά αυτών στο ΧΥΤΑ Καρβουναρίου».

Θέμα 2ο** : Έγκριση των πρακτικών της προμήθειας του Πρόχειρου Διαγωνισμού με τίτλο: «Είδη καθαριότητας & ευπρεπισμού για τις ανάγκες του Δήμου Ηγουμενίτσας και των Νομικών του Προσώπων».

* Ο λόγος του κατεπείγοντος συνίσταται στο ότι είναι σε εξέλιξη ο διαγωνισμός και θα πρέπει να επισπευσθεί η διαδικασία ολοκλήρωσης του διαγωνισμού προκειμένου να υπάρξει ανάδοχος για την αποκομιδή απορριμμάτων που αποτελεί πρόβλημα για τη δημόσια υγεία.

** Ο λόγος του κατεπείγοντος συνίσταται στο ότι η προηγούμενη σύμβαση έχει λήξει και θα πρέπει άμεσα να συναφθεί η νέα σύμβαση προκειμένου ο Δήμος να προβεί στην προμήθεια ειδών καθαριότητας για την απρόσκοπτη λειτουργία των υπηρεσιών του και των νομικών προσώπων.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *